Top Message

www.oblik.fi

Mustavalkoista säilytystä ja second hand -löytöjä

Tällä viikolla meille on muuttanut second hand -tuoli, vanha puinen kynttilänjalka, huuto.netistä huudetut nahkaiset tossut (jotka muuten löytyi unelmien makuuhuone -kampanjan avulla). Lisäksi Tigerista ihastuttavaa salmiakkikuvioista hyllypaperia.

Ja tässä kohtaa pitää kiittää Kotoisasti kaksiossa -blogin Petraa, jolta hyllypaperivinkin nappasin. Kiitos - en olisi osannut etsiä tätä sieltä aarrekaupasta ilman sinun vinkkiäsi. Näitä ei nimittäin Turussa ainakaan enää montaa rullaa ollut, ja nekin hyvin visusti piilossa.
Mustaa D-C Fix -kontaktimuovia meiltä löytyikin kotoota jo entuudestaan. Hyllypaperilla ja kontaktimuovilla päädyttiin tuunaamaan yksi vanha kenkälaatikkoa, yksi Ikean vaaleanpunainen säilytyslaatikko, ja yksi Lancomen puhdistusaineiden mukana tullut pahvipakkaus, josta sekä kansi, että pohja päällystettiin. 

Huomaa muuten salaa meille hiipivä ruskea väri. ;) Vaikkakaan tuolin kohtaloa ei vielä olla sinetöity... 
Ehkä se voisikin olla musta?

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa sinulle, täällä aletaan laskemaan tunteja töihinpaluuseen. Lomat on vietetty ja ensi vuonna sitten uudelleen. Kampaa ei kannata varmaankaan vielä ostaa seuraavaa kesälomaa odotellessa, siihen kun taitaa mennä noin, höm,  kolmesataaseitsemänkymmentä päivää. Tai jotain. 
- J -

 1. Onpa kyllä komea tuoli! Kauniin ruskea <3

  Vaikka varmasti menisi mustanakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein teki pahaa kun se oli nostettu osto- ja myyntiliikkeen pihalle yksinään. Onneksi se pääsi nyt meille, jossa sille varmasti on käyttöä (eikö tuoleille aina ole, vaikka niitä olisi 13?) ;). Hintaakaan ei ollut juuri mitään, joten oli oikeastaan jalo teko pelastaa tuolivanhus meille :D.

   Mustaksi sen heti alkuunsa ajattelin, mutta nyt olen sitä päivän tuijotellut sillä silmällä, että saattaisi se tuollaiseksikin ihan mainiosti jäädä....

   Poista
 2. Kauniin värinen tuoli ja sopii hyvin mustavalkoiseen!Äänestän ruskeaksi jättämisen puolesta!

  Valittelut loman loppumisesta mutta hei,onhan viikonloput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylllä itsekin pidän tuosta ruskeasta väristä hurjan paljon. Alkuperäinen ajatus vain olisi ollut koota ryhmä vanhoja eriparituoleja pöydän ympärille, jotka kaikki maalattaisiin mustaksi... Muttamutta. On se niin nätti, että olkoot ainkin toistaiseksi tuollainen. :)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä ja tuunauksia. Tuoli on kyllä tosi kaunis tollasenaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella iloisesti yllättynyt miten kivoja pieniä juttuja löytyi ihan yllättäen :) Usein ne parhaat löydöt tekeekin sattumalta. Ja silloin kun jotain etsii - ei löydä millään :)

   Poista
 4. Laatikoista tuli kyllä todella kivat! Ja kauniin tuolit oot löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie! Tykästyin kyllä tuohon hyllypaperilla päällystämiseen ihan hirmuisesti. Kätevää ja nopeaa. Saa muutoin tarpeettomat pahvirasiatkin näyttämään kivoilta :)

   Poista
 5. Minä kanssa olen Anin kanssa samaa mieltä, jotta anna vain olla ruskea!:))) Onnea töihinpaluuseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ruskean kannattajia löytyy muualtakin! Taidan sen tuollaiseksi jättää, ja jos myöhemmin mieli muuttuu - maalia saa silloinkin kaupasta ;)

   Töihinpaluu neljän rentouttavan lomaviikon jälkeen tuntuu aika raskaalta, mutta eiköhän se tästä :D

   Poista
 6. Ihana tuolilöytö!! Minäkin jättäisin ruskeaksi :) Ehkä passaa sen Stringin kaverina...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuoli oli minustakin ihan huippulöytö! Ja tuo on kyllä totta, sopii Stringin kaveriksi mainiosti. En tullutkaan ajatelleeksi moista. Tämä sinetöi juuri tuolin (ainakin tämänhetkisen) kohtalon. Ja kuten tuossa ylemmäs laitoinkin - jos mieli muuttuu - ei kukaan estä maalaamasta sitä myöhemminkään. :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets