Top Message

www.oblik.fi

Lempipaikka kotona

Juhannusviikolla sain haasteen Punaista ja makeaa -blogista, jossa etsitään lempipaikkaa kotona. Vihdoin ja viimein tähän ehdin tarttumaan. Kiitos paljon Punainen, tää on oikeasti todella hauska haaste! Ja hauskaa on ollut katsella myös muiden lempipaikkoja :)

Säännöthän menivät näin:
- Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- Muista kiittää haasteen antajaaTylsää tai ei, niin tällä hetkellä lempipaikka löytyy olohuoneesta. Sohvalta. Mistäs muualta? ;) Oikeasti olisin valinnut tähän makuuhuoneen, mutta sattuneesta syystä se ei ole esittelykelpoinen juuri nyt. Tavarat ovat kannettuna sieltä ulos, kaapit puoliksi purettuina ja sähkömiestä odotellessa....

Parveke tuli kyllä hyvänä kakkosena, mutta viimeviikkoisten helteiden vuoksi se sai nyt jäädä ulkopuolelle tästä kisasta. Siellä on ollut niin hitsin kuuma, ettei tosikaan. Kuka siellä voi enää nauttia? Vaikka rakastan aurinkoa ja lämpöä, niin tuo meidän sisäpiha paahteisen auringon alla ilman tuulenvirettäkään on kuin sauna!

Miksi sitten sohva? Tällä hetkellä se tarkoittaa meille yhdessäoloa, lepäilyä, rentoutumista ja kaikkea sitä, mikä ei muistuta kiireestä ja arjesta töiden alettua. Kun lomat on vietetty, jää sohva jälleen huonommalle huomiolle. Siihen harvoin edes istahdetaan. Yhdessäolon hetket vietetään ruokapöydän ympärillä, taikka iltaisin sitten sängyllä pötkötellen. :)

Olen koittanut urkkia ketkä kaikki tämän haasteen ovat jo saaneet, ja löysin ihan hurjan monia. Pari uutta blogituttavuutta kuitenkin haastaan mukaan tähän leikkiin, joiden teksteistä en ainakaan ollut huomaavinani tätä haastetta:


Oikein rentouttavaa maanantaipäivän iltaa, se olisi tänään sitten loma puolivälissä. 
- J -

 1. Kiitos! ♥ Postaan aiheesta jossain välissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, jään odottelemaan sinun lempipaikkaasi :)

   Poista
 2. Mistä tämä ihana sohva on ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Sohva on Askon vanhaa mallistoa ja se verhoiltiin paikallisella verhoilijalla uusiksi aikanaan :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets