Top Message

www.oblik.fi

Muutoskohde: Keittiö ennen & jälkeen

Olemme tulleet siihen vaiheeseen, että on aika esitellä keittiöremontin lopputulos. Valmista ei täysin ole, mutta  näin tuskin tulee koskaan olemaan (paitsi luojan kiitos sähkömies on vielä tulossa asentamaan uudet pistorasiat!). Varmasti pieniä yksityiskohtia mietitään vielä pitkän ajan kuluttuakin.

Tässä kohtaa kerrottakoon, että remontin suoritti kaksi amatööriä, jotka ei aikaisemmin ollut keittiössä remonttia tehneet, eikä juuri muutenkaan (maalauspuuhia lukuunottamatta). Lähtökohtana on kuitenkin pidetty, että kaikki tehdään itse, mitä vain kyetään. Jos ei osata - opetellaan. Lisäksi taloudessa ei ollut remontin alkaessa porakonetta, tai muitakaan sähkökäyttöisiä työvälineitä (sehän se loistava lähtökohta olikin). Kiitosta vain siskon miehelle, puolisoni isälle, sekä omalle isoisälleni koneiden lainasta. Oli se aavistuksen mukavampaa kuitenkin porailla kiviseinään hyllyjä koneen kanssa :D

Huomion arvoisena pidän itse myöskin remonttibudjetin suuruutta. Euroja kilahti remonttikassaan alle 400. Ja tästäkin osa keittiötarvikkeisiin, joita varsinaisesti ei remottibudjettiin voida välttämättöminä tarvikkeina laskea (puulaatikot, siivousvälinekori, kuparinen sokerikko, keittokirjatelineet).

Tässä se nyt kuitenkin on - keittiö ennen ja jälkeen.   

   


     

Tällaista meillä siis on saatu aikaiseksi :) Eilen vielä iltahämärillä spray -pullolla maalailtiin kahvoja, ja viimeisteltiin saareke uuteen uskoonsa. Remontin eri vaiheita on täällä seurattu lievästi sanoen tiiviisti, joten lienette helpottuneita kertoessani, että hetkeen ei ole tulossa keittiö-aiheisia kirjoituksia lisää :D

Kiitos kun olette tsemppailleet meitä tämän projektin edetessä! Loppuun vielä kuva siitä, kun avaimet käteen saatiin viime vuoden joulukuussa.


Hyvää yötä, ja kauniita unia! 
- J -

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt voi todellakin taputtaa itseään olalle. Me teimme sen, mitä kukaan ei ikinä olisi uskonut. Ja ihan ite! :D

   Poista
 2. VAU mikä muutos! Teidän keittiö näyttää kyllä ihan mahtavalta ja ihan parasta, että saitte vielä tuolla budjetilla sen tehtyä! :) Tuo liitutaulu on kyllä hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kehuista. Sitä kun säästää jostakin, voi sitten toisaalle panostaa :)

   Myhäilen edelleen itsekseni, miten hauskan idean keksinkin tuosta liitutaulusta. (Vaatimattomuus ei kaunista, ever!) :D

   Poista
 3. Huikeaa! Kyllä olette taitavia! Ja mieti mikä säästö, kun itse teitte!
  Kauniin avara on keittiönne. Liitutaulu näyttää varmasti upealta tuolta olohuoneesta? katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikea oli kyllä lopputulos, vaikka matka oli toisinaan takkuinenkin ;)

   Alkuperäisessä pohjaratkaisussa keittiön ja olohuoneen välillä on seinä - ajattele miten ahtaalta tila tuntuisikaan. Huhhuh. Onneksi se oltiin ehditty kaatamaan ennen meidän muuttoa!

   Ja kyllä, olohuoneesta avautuu näkymä keittiöön. Sitä ei ihan toviin vain sovi kuvailla ja esitellä, sillä makkariprokkiksen vuoksi se on raivattu tulevaksi makuuhuoneeksi :D Sänky siirtynee sinne jo lähipäivinä pois pölyn keskeltä. Väliin kuitenkin pakko olla viikonloppu Dublinissa ;)

   Poista
 4. Hyvä muutos! Tuo teidän saareke ratkaisu on tosi hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli meillä pitkään mietinnässä mitä tehdään, sillä aikaisempi saareke oli vain kiinteä möhkäle. Näinollen tuoleja ei voinut laittaa sen ympärille, koska jaloille ei olisi ollut paikkaa (jos osaan nyt selittää tämän oikein :D). Ja lisäksi sitä nyt rakennettua palasta saa siirreltyä joko kokonaan kiinteän osan päälle, tai tarvittaessa vetää ulospäin, että mahtuu paremmin istumaan, ja laskutilaa tulee varsinaisen saarekkeen päälle enemmän.

   Mutta mäntylevyä vain kulmaraudoilla kiinni ja etikkaseosta pintaan. Se oli sitten siinä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. JeeJeejeejee!!! Kesäkuun ensimmäisenä päivänä korkataan tämä sitten ekaluokkalaisen päättäjäisbrunssilla ;)

   Poista
 6. Upea muutos, olette taitavia. Hyvällä maulla sisustettu keittiö ja millä rahalla, tästä voisi moni ottaa oppia. Aina ei tarvii tehdä muutosta uutta hankkimalla :) nyt olette ansainneet lasin kuplivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sanoistasi! :)

   Ehkä nyt voi jo sanoa, että on joskus jotain itse tehnyt. Oli tämä kaamea aika kotona, kun tavarat oli hujanhajan koko ajan ja iltaisin yritti jotain aina vähän väkertää. Kiukkuhan siinä välissä tuli, kun tuntui ettei mikään etene, ja mitään ei löydä mistään.

   Mutta - on se palkitsevaa nähdä että jotain siitä tuli, ja oikeasti - ihan hitsin hyvä näin ensikertalaisilta! ;)

   Poista
 7. En löydä nyt tarpeeksi vahvoja ylisanoja, mut ihan mieletön lopputulos! Tykkään kovasti! Hyvä te! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihan mieletön on kyllä jo tarpeeksi vahva ylisana ;) Kiitos, ollaan kyllä itsekin kovin tyytyväisiä.

   Poista
 8. Ihan huikea lopputulos! Voitte olla ihan supertyytyväisiä itseenne! Onnea uuteen keittiöön...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia onnitteluista :) Keittiön avajaiset vietetäänkin jo parin viikon kuluttua ekaluokkalaisen päättäjäisbrunssin merkeissä :) Eli hyvin jäi vielä aikaakin laittaa köökki kuntoon! Kerrankin siis ajoissa :D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Työtä se todellakin vaati. Ensin ajattelimme lähtevämme tähän "nopeaan" face liftiin pikkaisen pienemmillä panoksilla.... Mutta päivien ja viikkojen myötä keittiöstä kehkeytyikin aika valtava muutos. :)

   Poista
 10. Niin upea lopputulos!

  Tunnelma on vaihtunut ihan eriksi.Oranssit kaapin ovet olleet aika erikoinen valinta edellisellä asukkaalla :)Muuten tykkään kaappien eleettömyydestä ja kivat olleet nuo kolot tuolla ylhäällä.Tästä huolimatta yläkaappien poisto kannatti.Alhaalla näkyy olevan kaappitilaa ihan riittämiin.Kaappeihin kertyy vaan turhaa tavaraa.

  Mulla ainakin jää välistä päivityksiä ja mielelläni katselisin vielä lisää näitä kuvia :) Kaikuuko tuossa tilassa, korkeutta näkyy olevan ihanasti. Niin ja lattiahan näkyy myös vaihtuneen oranssista valkoiseksi...:)Puritteko entisen pois vai mitä teitte?

  Onnea kovasti ja ihana kun joku uskaltaa tehdä itse! Mottona "jos ei osata niin opetellaan !" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ani! Olen ihan häkeltynyt miten kauniita sanoja ja kommentteja tästä prjektista olemme saaneet. Se on kyllä auttanut matkan varrella jaksamaan ja tsemppaamaan itseämme. :)

   Meillä tosiaan kaappitilaa on aika paljon jo pelkästään alakaapeissakin. Lisäksi saareke kätkee sisäänsä melko paljon tavaraa. Samaa mieltä olen kanssasi siitä, että sitä enemmän sitä itselleen rompetta kerää, mitä enemmän säilytystilaa kotiinsa luo.

   Kuvia tuli eilenkin otettua noin 50, ja tässä niistä vain pieni osa. Ehkä jossakin kohtaa palaan vielä näihin tunnelmiin, ja kun saadaan päätettyä tuo kehysten kohtalo ;). Sitä alkoi vain itsestä tuntumaan, ettei Projekti Verkarannassa ole mitään muuta sanottavaa kuin keittiö, keittiö, keittiö :D.

   Lattia meillä on parkettia, joka oli todella kulahtanut kun muutettiin, se hiottiin ja maalattiin (itse) heti ensitöiksemme valkoiseksi, Betolux -maalilla. Kolme kerrosta on tehnyt tarpeeksi peittävän lopputuloksen. Mitään ei olla siis oikeastaan uusittu, vain vanhaa maalattu, ja nyt sitten yläkaapit purettu. Kahvojenkin piti olla vain väliaikaisesti nuo vanhat, mutta kokeilin mattavalkoista spray-maalia niihin, ja niistä tulikin yllättävän kauniit ja eleettömät. Ehkä väliaikaisratkaisu saakin jäädä pidempään. ;)

   Uskalletaanhan me - yllytyshullujen kokoonpano asuu tässä osoitteessa! :D Meillä kun koko ajan halutaan ylittää itsemme. Eikä vähiten siksi, että voi taputella itseään päähän - "minä tein sen, vaikken olisi ikinä uskonut"!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos, ilmavaa, ja raikasta lopputulosta meille yritettiin hakeakin. Tila kun on avonainen olohuoneen puolelle, niin jotenkin tuo tumma kirsikkainen oli tunkkaisen näköinen. Mutta nyt siitä ei ole enää tietoakaan!

   Poista
 12. Aivan mahtava! Onnea uudelle keittiölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, miten paljon tämä herättää keskustelua. Toivottavasti joku muukin saa näistä vinkkejä, miten suuren muutoksen itsekin voi tehdä ilman valtavia eurotukkuja. :)

   Poista
 13. ihan mahtava ! tekijöidensä näköinen taatusti ! ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Yksityiskohtia puuttuu vielä joitakin. Vaikkei tämä täysin valmis olekaan, niin uskalsin sen tänne jo paljastaa. On ihan hyvä ottaa aikalisä ja rauhassa miettiä loputkin yksityiskohdat kuntoon. :) Enää kun ei ole kiire mihinkään, sillä nyt keittiössä voi jo tehdä ruokaakin, ilman että siirtelee työkaluja ja maalipurkkeja koko ajan pois tieltä :D

   Poista
 14. Mahtavaa! Huikea muutos tapahtunut! Niin raikas ja kodikas :)) Ootte kyllä taitavia remontoijia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin kyllä pääsi käymään - muutos oli odotettuakin suurempi. Varsinkin nyt kun katsoi noita vanhoja kuvia :)

   Taitavaksi oppii tekemällä, tekemään oppii uskaltamalla ;)

   Poista
 15. Mä tuijottelen täällä työajalla tota teidän uutta keittiötä suu auki ihaillen :D WAU! Toi on melkein mun unelmakeittiö, joten täydellinen onnistuminen kahdelta kotiremppaajalta :) Harmi kun meillä mies on sanonut, että hän ei halua pelkkiä alakaappeja ja muutamaa avohyllyä keittiöön, vaan hänelle täytyy olla perinteisempi malli... Mutta, onhan mulla tässä vuosia vielä ylipuhumisaikaa ennen sitä oman unelmatalon rakentamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä, että yläkaapit uskallettiin purkaa. Toi paljon lisää tilantuntua, ja avaruutta. Tsemppiä siis ylipuhumiseen ;) Ja purkaminenhan ei maksa mitään, taustatila toki silloin menee uusiksi. Mutta pienillä jutuilla sitä saakin isoa muutosta. Ihan kotiremppaajanakin :)

   Poista
 16. Upea "Verkaranta Cafe"! Kekseliäitä ratkaisuja ja tasapainoinen lopputulos. Minä tykkään kovin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekseliäisyyttä ja pieniä ideoita - niillä saa kyllä mielenkiintoisen lopputuloksen, vaikka muutoin keittiöstä tulikin aika tavallinen. :)

   Poista
 17. Ihan uskomatonta! Tässä on oikein malliesimerkki siitä, mitä saa aikaiseksi sisulla ja kekseliäisyydellä. Ja erityisen hienoa siitä tekee pieni budjetti.

  Se on niin helppo mennä ison rahatukun kanssa kauppaan (siis niiden, kenellä niitä tukkuja on :)) ja sanoa, että hoitakaa homma. Mutta vaikka tulee kuinka hieno ja kallis lopputulos, se ei ikinä pysty kilpailemaan tällaisen kanssa, johon on uhrattu omaa verta, hikeä ja kyyneleitä.

  Täys kymppi tulee täältä, eikä edes riitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et uskokaan Annukka, kuinka paljon tuollaisen jo melkein ammattilaisen palaute merkitsee! :) Kiitos siis siitä.

   Olen kyllä samaa mieltä, että kun jotain tekee itse, tulee siitä samalla todella tunnepitoinen lopputulos. Sitä arvostaa kovin paljon enemmän kun tietää miten paljon aikaa ja vaivaa siihen nähtiin. Eikä toivottavasti tule kyllästyttyäkään niin helpolla (kop kop). :D

   Onneksi kaikki onnistui kutakuinkin hyvin, eikä suurempia yllätyksiä tullut vastaan. (Paitsi se typerä painava hirsi!)

   Mun tekisi mieli tulostaa tämä kommentti jääkaapin oveen ;)

   Poista
 18. Kummasti avartaa näkymää, kun ottaa nuo yläkaapit pois...ja tietysti valkoinen värikin avartaa....kaunista on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Vaaleus ja avaruus taitaa olla meille perusajatus koko kodissa. Pienillä jutuilla saa sitten väriä, ja kerroksellisuutta yleisilmeeseen. :)

   Poista
 19. Aivan huikean upea keittiö nyt muutoksen jälkeen. Kyllä valkoinen maali ja avartaminen yläkaappien poiston muodossa on tehnyt ihmeitä. Tosi hyvin sanoit tuossa yllä "taitavaksi oppii tekemällä, tekemään oppii uskaltamalla." Niin totta. En mäkään olisi muutama vuosi sitten uskonut että joskus rempataan omakotitalo rakenteita myöden uusiksi pääosin itse, mutta kun ensin harjoitteli edellisen asunnon pienellä pintaremontila niin vain rohkeus lisääntyi ja nälkä kasvoi syödessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon tuohon lauseeseen itse ihan hirmu paljon. Sillä osaaminen on usein asenteesta kiinni!

   Teillä on todella paljon suurempi urakka ollut, ja allekirjoitan juurikin tuon nälkä kasvaa syödessä :) Hienoa työtä olette tehneet siellä!

   Ja kun sitä joskus onnistuu jossakin - ei ihan helpolla ole tekemättä seuraavalla kerralla! Ja jotenkin jo nyt tuntuisi aika hassulta ottaa ulkopuolinen tekemään töitä, jotka voi opetella itsekin tekemään. Eli taitaa tuo sanonta todellakin pitää paikkaansa. ;)

   Poista
 20. Upeeta! Onnittelut hienosta, omin kätösin tehdystä hienosta keittiöstä. Ihanan ilmavaa!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, onneksi lopputulos oli ainakin lähes sen kaltainen, mitä alunalkaen suunniteltiinkin :)

   Poista
 21. Aivan todella upea, lämmin ja persoonallinen keittiö sieltä kuoriutui! Hienoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka meillä mennään kovin/liian usein valkoisella teemalla (ja mietittiin tästä syystä muitakin värivaihtoehtoja), olen todella tyytyväinen että valkoiseen kuitenkin päädyttiin. Pelkäsin eniten sitä, ettei persoonaa näy tässä lainkaan, ja että lopputuloksesta tulisi jollakin tavalla tylsä. Pienillä jutuilla on sitten koitettu saada persoonaa kehiin ja kodikkuutta tilaan. Ehkä aika tekee siitä vieläkin enemmän oman näköisen, kunhan pikkujuttuja saa vielä laitettua. Tässä vaiheessa olen jo kuitenkin hyvin iloinen, että projektiin uskallettiin lähteä. :)

   Poista
 22. OU WAU!! Fiilis on varmaan miljoona kertaa mahtavampi budjetin takia sekä keittiössä näkyy oma käden jälki!!! Huikeaa!!!

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ainakin itse uskon. Kaupasta ostetulla tai valmiilla pakettiratkaisulla ei saada samaa tunnetta lainkaan. Usein kuitenkin käytännön syistä sellaisiakin ratkaisuja on tehtävä. Välillä oli kyllä tunteet pinnassa, ja ärräpäät lenteli. :D Siitä kuitenkin selvittiin ja nyt uusia tuulia kohti ;)

   Poista
 23. Ihana, mahtava!
  Ihanan ilmava!!

  Kevyt
  kuin
  kevättuulen
  kuiskaus
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soili! Juuri sitä lähdettiin hakemaan, ja sitä myös saatiin! :)

   Poista
 24. Upea lopputulos! Ja vielä omin kätösin tehty ja suunniteltu, Wau ja kippis uudelle keittiölle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oikeasti tuli lopulta niin maailmanvalloittaja -olo, kun tämä saatiin purkkiin. :) Mahtavaa tästä teki juurikin se oma suunnittelu ja vieläpä toteutuskin. Kippistelyjen aika on keittiön osalta ensi viikolla ;)

   Poista
 25. Sinulle olisi pieni haaste blogissani :) Aurinkoista kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih! Käynkin kurkkimassa :) Ja kiitos samoin myös itsellesi, upeaa kesän odotusta!

   Poista
 26. wau, todella upean näköinen!! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru - kyllä tosiaan kelpaa! Kaikki tuntuu nyt luksukselta, kun tilat on valmiit, eikä ruokaa tehdä työkalujen seassa ;)

   Poista
 27. Aivan mielettömän upea muutos. Toisaalta mä en olisi odottanutkaan, kun juuri noin ihanaa ja taitavaa työnjälkeä sulta(teiltä). :)

  VastaaPoista
 28. Aivan mieletön! Saanko muuttaa teidän keittiöön? :D

  VastaaPoista
 29. Tämä teidän keittiömuutos on aivan mahtava. ja se mikä on erityisen mahtavaa on summa mikä siihen on mennyt! Ihmisten pitäisi enemmän älytä tuunata keittiöitä, kun kuitenkin niin moni valittaa rumasta/vanhanaikaisesta keittiöstä. Ensiksikin sen takia, että aina kaikilla ei ole rahaa tehdä koko keittiöremonttia tai ei ole kannattavaa tiettyyn asuntoon ja toisekseen joskus mm. rungot on niin hyvässä kunnossa, että typerää alkaa repimään pois. Mielikuvitusta ja rohkeutta kehiin vaan, niin tällasta jälkeä syntyy ! :)

  Juuri eilen Pientä pintaremonttia-ohjelmassa vaihtoivat mm. ylakaapit ja laittoivat tilalle matalammat ja heti tuli aivan erinäköinen keittiö. Vaihtamalla keittiöstä vain tasot tai yläkaapit tai liesituulettimen, saa keittiöön uutta ilmettä aika helpolla ja suht edullisestikin.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen TÄYSIN samaa mieltä! Kaikki ei aina tarvitse olla alusta loppuun uutta ja kaupasta haettua. Olen todella tyytyväinen, että uskalsimme kokeilla tätä, ja lähdimme soitellen sotaan :).

   Ei vain millään raaskinut alkaa repimään kaikkia Puustellin 2005 vuoden kaappeja alas, kun olivat ihan tosi hyvässä kunnossa kuitenkin. Maali auttoi paljon, ja tietysti tuo yläkaappien poisto teki tilasta paljon paljon avaramman.

   Usein jopa siitä mielikuvituksella ja rohkeudella maustetusta jäljestä saattaa tulla parempi! Ja ihan oman itsensä näköinen ilman suuren suurta köyhtymistä :D. Nyt voi siis hyvällä omallatunnolla satsata johonkin muualle kodissa (Vai ,miten se meni?) ;)

   Poista
 30. Siis aivan ihanan valoisa ja avara keittiö! Saatte syystäkin olla ylpeitä hyvin suoritetusta keittiöremppa urakasta :D Olisin halunnut udella lisää että millä tavalla käsittelitte saarekkeen yllä olevan tason ja hyllyt? Taisit mainita mustan teen ja etikan mutta olisiko mahdollista saada tietoa millaisissa mittasuhteissa niitä käytit ja kuinka monta käsittelykertaa vaati? :) ja toinen kysymys että millä maalilla keittiön työtasot on maalattu ja kuinka moneen kertaan jouduitte ne käsittelemään että lopputulos oli miellyttävä? Kiitos vielä ja kiitos näistä inspiroivista ihanista kirjoituksista ja kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja kiitos ihanasta kommentistasi! :)

   Tasot käsiteltiin tosiaan mustalla teellä ja etikalla. Hyllyjen vanhennuksesta löytyy oma postauksensa (http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/04/diy-avohyllyjen-vanhennus.html).

   Eli laita kannelliseen lasipurkkiin 1-2 palaa teräsvillaa (#0000) ja kaada päälle omenaviinietikkaa niin paljon, että teräsvilla peittyy. Sulje purkki ja odota vähintään vuorokausi. Seos tummuu pikkuhiljaa ja mitä kauemmin sitä siellä pidät, sitä tummempaa tulee. Me emme antaneet sen olla päivää kauempaa, ja hyvä tuli.

   Etikkakäsittely voi tehdä puusta esimerkiksi ruskeanharmaan. Keittämällä vahvaa mustaa teetä (kupillinen riittää hyvin, eli laita vajaaseen kahvikuppiin 1-2 teepussia) ja sekoittamalla siihen hiukan pitkään muhinutta etikkaseosta saat varmemmin harmaan pinnan. Me levitimme seoksen puun pintaan pensselillä. Kun lorautat teetä purkkiin hieman, näet heti jo kuinka nopeasti seos muuttuu melko mustaksi.

   Puu alkaa muuttua harmaaksi jo tunnissa (ja jopa ennenkin), ja jos lopputulos on vaisu - toista käsittely. Me teimme kaksi käsittelyä ja tuo määrä (iso hillopurkillinen) riitti noihin hyllyihin kertakäsittelyyn.

   Ohje napattu siis Sormustin ja sorkkarauta kirjasta, mahtava opas! :)

   Työtasot maalattiin Betoluxilla (mutta parempaakin varmasti löytyy, ihan siihen tarkoitukseen olevaa. Meillä sitä vain sattui olemaan valmiina). Tehtiin se oikeastaan kokeeksi, sillä tuo kyseinen maali on kestänyt meillä myös lattioissa ja ajateltiin että se kestää myös tasoissa. Hyvin on kestänyt, ainoastaan tiskialtaan reunat ei ole mielestäni niin hyvät kuin pitäisi. Mutta tämä johtuu alunperin jo maalauksesta, jossa se jäi huonosti saumoista maalatuksi, ei sinänsä siis sen kestävyydestä.

   Toivottavasti näistä oli apuja! Mukavaa viikonloppua :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets