Top Message

www.oblik.fi

Tänään se alkoi - Keittiön uudistus!!!

Oikein pelottaa, mitä alta paljastuu... Viisaampi tekisi suurta tutkimustyötä etukäteen, mitä kaappien takaa paljastuu - me taas.... Olemme niin kärsimättömiä ja pähkähulluja, että nopeasti vilkaistiin piirustukset, hahmoteltiin uusi ja sitten eikun hommiin!

Tässä siis kuvia keittiöstä tältä päivältä ennen töiden aloitusta.Tänään meillä kävi hieman apuja sähköhommien kanssa, ja valaisimet saatiin irroitettua. Muutenhan ne olisi varmasti lähteneet ihan ominkin käsin, mutta meidän keittiön kaikki pistorasiat on loisteputkien yhteydessä. Suuret kiitokset kummisedälle!
Seuraava homma on kaappien tyhjennykset ja huomenna jatkuu purku-urakka. 
Mitäköhän tästäkin tulee? :D
Hullunhauskaa iltaa Verkarannasta!
- J -

 1. Hei vähän mahtavaa! Varmasti upea muutos tulossa! :) En malta odottaa uuden keittiön lopputulosta! Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan :) Suurin työ taitaa tosiaan olla kaappien tyhjennys ja purkaminen. Näin ainakin kuvittelen tässä vaiheessa ;)

   Poista
 2. Aika kiva sattuma, meillä nimittäin tänään vähän korjailtiin liesituuletinta ja piti käyttää muutamia kaappeja irti, ajattelin laittaa sen kuvan blogiin kun se tausta ei ollut aivan sellainen kun kuvittelin :) Hei, mua kiinnostaa tuo että miten käy pistorasioiden kun loisteputket otetaan pois, se on meilläkin sitten edessä jos aletaan pikkuisen fiksaileen keittiötä esim. kesällä. Teettekö aivan uuden keittiön vai jätättekö jotain vanhaa? Teillän näyttää olevan kuitenkin "uudenaikainen" liesi, uuni jne verrattuna esim meidän nykyisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma tosiaan :) Tarkoitus ei ole purkaa kuin yläkaapit. Alakaapit jää - ne tosin vaihtavat väriä. Yläkaappien tilalle on tarkoitus laittaa jonkinlaiset hyllyt, millaiset - päätöstä ei vielä lopullisesti olla tehty. Loisteputkien paikoille tulee ihan tavalliset pistorasiat, jotka jäävät sitten avohyllyn ala- tai yläpuolelle, riippuen ratkaisusta millainen ylätilasta tulee. Sitä on kovin vaikea miettiä ennen kuin näen mitä kaapinrunkojen takaa paljastuu. Mitään kodinkoneita ei vaihdeta myöskään.

   Keittiö on tehty edellisten asukkaiden toimesta vuonna 2005, eikä sinällään muuten ole mitään vikaa, muuta kuin tuo väri. :). Toivottavasti tästä vastauksesta oli teille apuja!

   Poista
  2. Hoksasinkin tuolta aiempaa että yläkaapit puratte. Todella mielenkiinnolla odotan (erityisesti valaistutoteutusta), sillä vähän samaa olen kanssa suunnitellut. Tänään vaan hoksattiin että ei se olekaan aivan "kaapit pois, uusi liesituuletin ja taustan maalaus plus pari hyllyä". Aivan liian ruusuiset kuvitelmat oli minulla :D

   Poista
  3. Kenties myös minulla :D Aika näyttää.

   Poista
 3. Hyvä siitä tulee. Ellei suorastaan loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ainakin luottamus on suuri :D. Kutsun sut hätiin, jos en pääse toivotunlaiseen lopputulokseen ;)

   Poista
  2. Täällä ollaan rukkaset kädessä lähtövalmiuksissa :)

   Poista
 4. Mielenkiinnolla jatkoa odotellen :) Ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä voi odottaakaan, kuin mielenkiinnolla. Sen verran mutu-tuntumalla mennään. :D Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan! <3

   Poista
 5. Iik ääk, innolla oottelen lopputulosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks! Sitä itsekin odotan - tai lähinnä koska se lopputulos oikein on valmis. Eikö voisi olla jo huomenna? :D

   Poista
 6. Mielenkiinnolla täälläkin seurataan/odotellaan lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, niin me itsekin :D Innosta soikeana ja samalla kauhunsekaisin tuntein - Mitä tästäkin tulee ;)

   Poista
 7. Vau, miten tunnelmallinen keittiö! Tuo ikkuna!Mieletön! Ihana! Saatte varmasti tuosta remontoimalla aarteen!:)Tsemppiä remonttiurakkaan. Meillä alkaa kesällä kivitalon rakennusprojekti. Kunpa pääsisin jo keittiötä suunnitelemaan;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Sitä kovasti tarvitaan. Pikkuhiljaa tätä omaksemme remontoidaan. Vajaa puoli vuotta täällä vasta asuttu ja jatkuva pieni näpertely on päällä, jotta kodista tulisi juuri sellainen, jonka silmissämme ensinäytöllä kuvittelimme :)

   Oikein paljon voimia ja tsemppiä teillekin suureen urakkaanne! Kyllä se aika nopeasti kuluu, ja kohta huomaatkin jo olevanne suunnittelemassa keittiötä ja valitsemassa muitakin pintamateriaaleja :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets