Top Message

www.oblik.fi

Tapahtuu elämässä juuri nyt...

Tämä viikko on tuonut mukanaan askeleen kohti unelmia.Alkuperäisen suunnitelman mukaan sisustusakatemian olisi pitänyt alkaa jo viime kuussa. Tammikuussa kuitenkin ilmoitettiinkin, että aloitus siirtyy syksyyn. Ja niin kauan ja hartaasti kun sitä odotin... Etsin vaihtoehtoja ensihätään, ja löysin avoimen yliopiston kurssin: Sisustussuunnittelu 1. SINNE! Ja tässä sitä ollaan, ensimmäinen kouluilta takana, tarvikkeet haettu, ja illalla mittailemaan kohdetta, jota lähipäivillä aion työstää.

Tämä kurssi on yksi osa Sisustusarkkitehdin opintoja (hyvin pieni osa), ja keskittyy enemmänkin tekniseen puoleen, sekä tilan hahmottamiseen ja suunnitteluun. Tyynyjä ei siis tunneilla pöyhitä eikä kynttilöitä sytytellä ;) Uskon saavani, ja oppivani hyvin paljon uutta kevään aikana, ehkä se näkyy myös täällä blogin puolella.

Ensimmäisen illan jälkeen olin tosin aivan pyörällä päästäni ja tajusin, että on opeteltava perusasioita ihan alusta - kuten mittasuhteet ja piirtäminen :D


Ai mitä muuta meillä tapahtuu? Meillä testaillaan viikonlopun aikaansaannoksia ;). Vielä ei ole posti tuonut tilaamaani pakettia, jolla lastenhuoneen saisin viimeisteltyä. Kaikki aikanaan..

Aurinkoa ja valoa loppuviikkoonkin, sitä täällä toivotaan kaikista eniten <3

- J -

 1. Oiii kuulostaapa kivalta! Enpä ole tiennyt että avoimessa on tuollainenkin kurssi valikoimassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä vastaa Oulun Yliopisto, mutta se on otettu 7 eri paikkaan samanaikaisesti etänä. Luennot on siis verkkoluentoja ja harjoituspäivät tietysti tehdään oman kurssivastaavan ohjeistuksella ihan paikanpäällä. Hieman erilaista mitä tuo sisustusakatemia olisi tarjonnut, mutta vaikuttaa kyllä oikein mukavalta ja käytännönläheiseltä. :)

   Poista
 2. Voi vitsit, kuulostaapa ihanalta. Hei kantsii motivoitua myös siihen tekniseenpuoleen, kun hanskaa sen, niin erottuu hyvin muista sisustussuunnittelijoista. Opettavia esimerkkiejä löytyisi elävästä elämästä nimittäin vaikka kuinka paljon. ;)
  Itsekin tulee välillä olo, että tekisi mieli mennä jollekin iltakurssille, mielellään sisustusaiheiselle sellaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin itsekin ajattelin, tuli jo monta ahaa-elämystä ensimmäisenä iltana, ja niitä luvassa varmasti lisää jatkossakin. Harrastusmielessähän tätä touhuillaan, mutta on niin paljon tiedonjanoa, että piti jotakin keksiä noiden opiskele-itse-kirjojen lisäksi :) Saa uutta näkökulmaa moneenkin asiaan.

   Poista
 3. oi kuinka ihanaa, itsekin miettinyt kurssia/koulutusta, mutta en ole löytänyt etänä koulutusta. en tiennyt avoimessa olevan, nyt alan uudestaan etsimään. Tsemppiä opiskeluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä :) Kurssit on aina paikanpäällä, mutta luennoitsija vetää sen Oulusta, oma opettaja on harjoituspäivillä kuitenkin läsnä :) Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Suosittelen :)

   Poista
 4. Kivaa. Tsemppiä opintoihin :). Ja jos sua kiinnostaa kysellä kokemuksia Sisustusakatemiasta, niin täältä pesee :).

  VastaaPoista
 5. Niin onkin, ihan super kivaa!!! Kiinnostaa kyllä, lähinnä se kuinka paljon siellä on teknistä puolta ja paljonko olet käyttänyt lähipäivien lisäksi aikaa siihen? Sillä en ole poissulkenut vaihtoehtoa että menisin tuohon siirtyneeseen aloitukseen vielä lisäksi syksyllä :) Jos se olisi vähän erilainen, ettei samoja asioita ole liiaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin laittaa sulle vaikka sähköpostia jossain välissä, niin pystyn kirjoittamaan vähän enemmän. Muuten menee kommenttiloora tukkoon :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets