Top Message

www.oblik.fi

Naisen määritelmä - ARVONTA!

Naisen määritelmä:
- Äiti, miksi pyyhit vessassa paperilla?
- Naiset aina tekevät niin.
- Et sinä ole nainen.
- No, mikäs minä sitten olen?
- Äiti.
- Ai jaa, no kukas sitten on nainen?
- Sellainen, joka käyttää huulipunaa.

Positiivareiden tenavatuokion päivän poiminta/ Elina
NAISET - se on perjantai, eikä mikä tahansa perjantai, vaan Naistenpäivä.

Mikäpä siis upeampaa kuin naistenpäivän arvonta!

Karen McCartney,
Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin
Näin kirjasta kerrotaan:
"Raikasta ajattelua ja käytännöllisyyden uutta tulemista edustava työ- ja ideakirja isoon ja pieneen muutostarpeeseen, näyttävää tai eleettömään makuun.

Mitäpä jos… maalaisi maton lattialle? Kehystäisi seinälle postimerkit tai röntgenkuvat? Kaunistaisi nurkkia ja kulmia tai vihdoin tekisi numeron siitä mitä ei voi piilottaa?"

Minusta kirja sopii myös muunlaisenkin sisustajan vinkkioppaaksi, ei anoastaan moderniin makuun.

Itselläni on käytössä samanlainen opus, ja voin kertoa,
että huiman monta hiirenkorvaa on jo taitettuna (toteutusta odotellessa) :D.


Miten osallistut; 
Kommentoi tähän viestiin ajatuksia Naistenpäivästä. Vietetäänkö teillä sitä kotona, kaveriporukalla, perheen kesken...? Liittyykö päivään jotakin erityistä, vai onko 8.3. vain päivä muiden joukossa?

1 Arpa: Kommentoi ajatuksiasi Naistenpäivästä
(HUOM, mikäli kirjoitat Anonyyminä, muistathan laittaa alle tunnistettavan nimimerkin)

Toisen arvan saat liittymällä lukijakseni, tai olemalla sitä jo valmiiksi. Linkittämällä arvonnan omaan blogiisi, lisään sinulle vielä kolmannen piletin.

Muistathan laittaa kommenttikenttään myös kuinka monella arvalla olet mukana!
Arvonta jatkuu 22.3.2013 klo 21 saakka. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa kyseisen viikonlopun aikana. Ole siis hereillä, sillä mikäli voittaja ei ilmoita yhteystietojaan viikon sisällä, suoritetaan arvonta uudelleen.

Mahtavaa viikonloppua ja onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!
- J - 1. Hih, täytyypä laittaa huulipunaa...:)
  Mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 2. Naistenpäivää tulisi juhlia ihanien naisten seurassa, kahdella arvalla mukana.
  Oikein mukavaa super perjantaita :)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana! Meidän perheessä naistenpäivä on vain päivä muiden joukossa, sillä mieheni kyllä huomioi minua kaikkina vuoden päivinä :) Kansainvälisesti ajateltuna naistenpäivä on kuitenkin todella tärkeä ja toivon sen herättävän kaikkialla keskustelua naisten oikeuksista.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna naistenpäivän teemana on naisiin kohdistuva perheväkivalta. Toivon, että edes yksi nainen tai tyttö säästyisi tänään väkivallalta (henkiseltä tai fyysiseltä) kotonaan.
  Itse sain pomolta kukkia, kotona pitää varmaan muistuttaa asiasta :D mä voin kurkkia sun kirjaa! ;)

  VastaaPoista
 5. Nimenomaan.. Äiti on äiti, eikä nainen :D.

  Meillä ei naistenpäivää huomaa mitenkään. Eikä haittaa, kun en koe sen eteen mitään tehneenikään. (Mies aina kaikille sanoo, että jos 365 päivää vuodessa palvoo vaimoaan, niin ei tarvi yhtenä päivänä niin kauheesti kimpoilla :)).

  Kahdella arvalla mukana. Linkittäminen on mulle niin vaikeaa. Olis kyllä ihana kirja!

  VastaaPoista
 6. Meillä Naistenpäivää on vietetty aina. Nyt sain ukkeliltani kimpun ruusuja (tummanpunaisia) ja hieronnan. :) Se on sellaista hauskaa muistamista. Itse opetan koko ajan tyttärelleni, että kuinka hienoa on olla nainen, nykyajan yhteiskunnassa nainenkin voi päästä minne vain.

  Tämä on mukana ihanan kirjan arvonnassa kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 7. Työpaikan miehet muistivat meitä naisia suklaalla... Kuten joka vuosi! :)

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 8. Eipä juurikaan erityisesti vietetä. Suklaarasian sain tänään.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 9. Tuli käytyä kahvilla ja herkuteltua iso leivos, että ei mitenkään erityisesti vietetä.

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Joskus ollaan käyty tyttöjen kanssa ulkona syömässä ja juhlistamassa päivää porukalla.
  Silloin tällöin joka ihanuus on muistanut minulla postikortillakin.

  Tänä vuonna flunssan kourissa ilta kului vain sohvalla työviikosta toipuessa.
  Mutta eräs venäläissukuinen nuorimies ja hänen äitinsä toivat koululle meille naisille tulppaaneita, jotka kristillisesti jaettiin iltapäivällä tasan ja kotiinvietäväksi työntekijöiden kesken. Aikaisemmin toisen venäläistaustaisen pojan isä toi päiväkodissa työskennellessäni meille päiväkodin tädeille kakun naistenpäivän kunniaksi. Venäjällä päivä on käsittääkseni vapaapäivä ja muutenkin tärkeä pyhä, jolloin mm. naispuolisille työkavereille viedään lahjoja. Näin joku tiesi kertoa.

  Eilen illalla kotona metsurini huomasi tulppaanit keittiön pöydällä ja sanoi, että meinasi tuoda minulle "töistä" pajunkissoja, mutta kun niitä näki vain tienposkessa likaisina. Hän lähti tänään pilkkimään ja käskin katsella ympärilleen tarkemmin. Josko vielä saisin illalla "risuja" laitettavaksi tulppaanien kanssa maljakkoon kauniiksi asetelmaksi :) Joskus minulla on ollut pihalle istutettujen kevätnarsissien väliinkin aseteltuina näitä pääsiäisen jäljiltä jääneitä pajunkissoja.

  Paras naistenpäiväkukka on kuitenkin yhteisten vuosiemme (5) aikana ollut koivuhalko?!
  Alkuun ei tullut kuuloonkaan, että mieheni ostaisi minulle tai äidilleen kukkia minään juhlapyhinä. Lahjojenkin kanssa hän tuskastelee ja kokee tehtävän mahdottomaksi. Yleensä saan sen mitä vain tohdin pyytää ja kauppaan mennään yhdessä. Miehestäni tämä on helpompaa, jos vain rahalla pääsee eikä tarvitse itse lahjaa pähkäillä. Mutta eräänä vuonna sain kuitenkin naistenpäivän jälkeen(ei voinut tietenkään ihan virallisena päivänä antaa)yllätyksekseni koivuhalon. Minä rakastan koivuja, kuvia koivuista ja koivukuosia missä tahansa muodossa - ja siksi tämä "kukka" on minulle niin kovin rakas omalla tavallaan. Halko on edelleen tallessa ja sen pohjaan olen kirjoittanut päivämäärän. Mun oma hiljainen jörö, osaa yllättää aina silloin tällöin <3

  Kommentointi ja lukijuus.. Kaksi arpaa?

  Huhtamon Jossu

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana :) Naistenpäivä on ihana päivä, etenkin töissä ollessa oli kiva huomata kuinka miehet muistivat naisiaan, äitejään, tyttäriään jne. Oma mieheni antaa minun viettää naistenpäivää lähes joka päivä, hän jaksaa pienillä asioilla ilahduttaa arkeamme ja saan olla kiitollinen näin ihanasta kumppanista! Mielestäni naistenpäivänä olisi meidän kaikkien hyvä miettiä miten itse naisena suhtaudumme toisiimme. On hienoa, että miehet muistavat meitä, mutta meillä itsellämme olisi myös paljon opittavaa toisten kunnioittamisesta ja meidän naiseuden puolustamisesta!

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana! :)

  Meillä ei kotona naistenpäivä näy. Töissä oli mukava saada naistenpäivän toivotukset sellaisilta ihmisiltä, joiden ei uskonut asiaa huomioivan.

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla osallistun! :)

  Mä sain naistenpäivänä nukkua pitkään ja mennä ihanien naisten kanssa iltaa viettämään, se oli hyvä naistenpäivä se!! :)

  VastaaPoista
 14. Olisipa kiva voittaa tuo kirja, en olekaan vielä lukenut sitä.
  Meillä naistenpäivää vietetään aika arkisesti, mutta mieheni muistaa aina jotenkin, esim. kukilla tai lahjalla. :) Niin ja yhdellä mukana!!

  VastaaPoista
 15. Eipä päivään kauheasti mitään erityistä liity.
  Suklaata sain tänä vuonna :).
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 16. Piti vielä kirjoittaa, että osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 17. Kahdella mukana. Ihana päivä saisi olla useamminkin. Laiskotellen ja herkutellen vietin.

  VastaaPoista
 18. Melko tavallinen päivä muiden joukossa. Mutta jotain pientä erityistä on toki kiva olla. 1 arpa. minttu47

  VastaaPoista
 19. Mukana kahdella arvalla!

  Itselleni naistenpäivään ei liity mitään ihmeempää - voihan siitä aina miehelle kevyesti kuittailla, mutten odota silloin mitään spesiaalikohtelua :) Töihin oli tosin eräs miespuolinen työkaveri tuonut mansikkakakkua, nam!

  VastaaPoista
 20. Naistenpäivätoivotuksia tulee päivän aikana saatua läheisiltä ihaNaisilta ja näitä jakelen myös itse lähipiirissäni.

  Tänävuonna naistenpäivän kruunasi Tukholmassa asuvan serkkuni (miespuolinen) vierailu. Yleensä tämä miekkonen saadaan tänne sukulaisille "kesäkolliksi" vaan tänä vuonna hän teki poikkeuksen ja ilahdutti meitä näin talvipakkasten aikaan. Serkku muisti päivää viemällä minut ulos syömään, mieheni tehdessä venytettyä työpäivää pitkälle iltaan saakka. Totesihan tuo ukko kotiutuessaan päässeensä päivästä "vähällä", mutta irtosi sieltä vielä onnentoivotuksen suukkojen kera.

  Kahdella arvalla mukana :)

  -retukehveli

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana. -Punaisen ruusun kosketuksessa.-

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa! Meillä naistenpäivä on päivä muiden joukossa, en välttämättä sitä päivää itse edes muistaisi vaikka nainen olenkin :)

  VastaaPoista
 23. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)21. maaliskuuta 2013 klo 10.57

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta, arvalla mukana. Illalla lehdestä huomasin ahaa tänään olikin naistenpäivä, siis normipäivä oli.

  VastaaPoista
 24. juhlin naistenpäivää ostamalla itselleni kukkia! :D

  mukana kahdella arvalla :)

  maijjju@gmail.com

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets