Top Message

www.oblik.fi

Kun työpiste muutti alakertaan ja seinä paljastui karummaksi...

Tai siis niin... Kerroin siskolleni alkuviikosta lounaalla, että teinkin meidän olohuoneeseen itselleni työpisteen. Samaan hengenvetoon hän kysyikin mitä töitä minä kotona teen? Aivan. En mitään :D Eikä myöskään puolisoni. Kummankin meidän työ on siitä ihanaa(?) ettei työt fyysisesti voi juuri kotiin kulkeutua. Mutta hei - jonkunlainen työpiste on silti hyvä olla olemassa. Eikö vain?


Tuoliksi muutti Kartellin Louis Ghost. Alunperin tuoli on ollut Victoria Ghost nelikon seurana ruokapöydän päässä. Joskus myös eteisen penkkinä. Nyt kuitenkin vintiltä löytyneet ja mustaksi maalattu puinen tuolipari vei tämän kaunokaisen paikan ruokapöydän ympärillä. Voihan sen tästä edelleen siirtää kätevästi lisätuoliksi jos sille tarvetta ilmenee.

Taustaseinä huutaa taustalla! Ihan kammottavan tyhjä. Haasteita olen täällä blogin puolellakin välillä siihen liittyen pohtinut. Taulut - minkälaiset olisivat tarpeeksi massiiviset noin 30-35 neliöiselle seinänpätkälle? Valokuvatapetti - mistä löydämme tarpeeksi suuren kuvan vanhasta tehtaasta sähköisessä muodossa, jotta lopputuloksesta ei tulisi liian tuhruinen? Akustiikkalevyt - yksinään nämä ei varmastikaan menisi, mutta ehkä kollaasina vaikkapa taulujen kanssa? Koska vaihtoehtoja on ollut paljon, enkä osaa oikein päättää, on se jäänyt tekemättä kokonaan. Itse sitä ei edes oikein huomaa enää kuinka tyhjä seinä onkaan. Valokuvat kuitenkin paljastaa karun totuuden. Tyhjää on!

Olisikos teillä jotakin ideoita massiiviselle, ja niin tyhjälle seinälle? Kiitollisena otan kaikki ideat vastaan!

Mahtavaa lauantain loppuiltaa, nautiskellaan siitä vällyjen välissä kun ulkona on niin kammottava lumipyry <3

- J -

 1. Kankaalla päällystetty puukehikko? Niitä voisi laittaa vierekkäin useamman ja kankaanhan voi helposti vaihtaa kun jossain kohti alkaa kuiteskin kyllästyttää ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Miksen ajatellut tuota itse? :D Kiitos vinkistä!!

   Poista
 2. Oletko miettinyt akustiikkalevyjä, joihin voi painaa kuvia pintaan? Se voisi olla toimiva ja näyttävä idea, samalla myös kaiku tilassa vähenisi.
  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen etsiskellyt itseasiassa sellaisia, mutten ole löytänyt. Mistäköhän sellaisia voisi tilata? Voisi toimia ihan mahtavasti kyllä, ja saisi monta kärpästä yhdessä iskulla ;) Kiitos kommentistasi!

   Poista
  2. Netistä löysin tällaisen sivun: http://www.innofusor.fi/u-art-akustiikkalevy-kuvalla/
   Kokemusta tai hintatietoja ei minulla noista kuitenkaan ole.
   t. Sanna

   Poista
  3. Kiitos todella paljon! Mä menenkin heti kurkkimaan tuonne.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tästä joskus valmista tulee. Uskoisin. ;)

   Poista
 4. Koristemaalattu seinä..? Karheaa ja rosoista pintaa tai kuvioita tai jotain? Tikkurilalta saa hyviä vinkkejä. (Tai ehkä multakin 3 viikon päästä, kun mennään koulusta Tikkurilaan koristemaalaamaan ;)).

  Ja kyllähän kunnon bloginurkkaus sentään pitää olla, jos ei töitä tarvi kotona tehdä :D. Itse vaan haaveilen sellaisesta ja vaellan kone kainalossa ympäri taloa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietittiin sitä ihan ensimmäisenä, mutta jotenkin ajatus unohtui. Voisi edelleen olla oiva vaihtoehto vaikka levyjen taakse. Ihan tasainen valkoinen on tuollaisenaan todella kolkko.

   Bloginurkkaus :D Sellaiseksi se juuri nyt nimetään!

   Poista

 

Newsletter

Widgets