Top Message

www.oblik.fi

Valkoista, valkoista, valkoista.

Pitkästä aikaa blogin äärellä. Lupaavasti alkanut bloggaajan urani koki heti alkumetreillä pitkän tauon - kohde kun vaihtui syksyn/talven mittaan ja nyt alkaisi olemaan suunnitelmia vuodelle 2013 jo valmiina pinoiksi asti. Siispä tulevana vuonna seuraammekin projektia Verkaranta. :)

Uuden kodin pohjaratkaisu oli meille ratkaiseva tekijä.
 Tila ja avara kokonaisuus ratkaisi.

Avaimet on nyt viimeinkin saatu naapurirapun tilavampaan kotiin ja ensimmäinen (muttei suinkaan viimeinen) remonttivaihe saatu onnellisesti päätökseen.


Huonekorkeus häkellyttää täällä(kin) kodissa. 5 metriä tuntuu näissä neliöissä jo mielettömän suurelta.


Aikamme etsittiin erilaisia vaihtoehtoja lattian suhteen. Parketti oli kulunut ja jotenkin niin..... tavallinen... Lopulta päädyimme maalaamaan koko alakerran lattiapinnan valkoiseksi. Sinä päivänä kun kädet kirveli hiomisesta, en ajatellut tämän olleen kovin hyvä ratkaisu. Mutta nyt.....
Riskinotto kannatti. Epäilijöitä riitti ja ihmettelyjä herätti kovasti kun kerroimme suunnitelmistamme. Tässä se nyt kuitenkin on. Ihanan valkoisena. Ja vielä toistaiseksi hyvin kiiltävänä.


Nyt sormet vasta syyhyääkin seuraavien vaihdeiden kimppuun, joista sisustus taitaa tulla vasta muutamien remonttitoimenpiteiden jälkeen. Sitä odotellessa ;)

Nyt tonttupuuhiin ja paketoimaan! Mahtavaa, että löysit tänne edelleen <3
- J


 

Newsletter

Widgets