Top Message

www.oblik.fi

Joulutunnelmia projektin keskeltä
Joulusta on nautittu ja pyhät melkein jo ohitse. Laatikoita on vielä purkamatta ja koti näyttää tyhjältä salilta kaikessa keskeneräisyydessään. Vuoden parasta ja rauhallisinta aikaa on kuitenkin ollut ilo puuhastella kaiken hässäkän keskelläkin :)

Pikkuleipurin avustuksella on saatu pipareritakin leivottua ja vaikka saavi oli kuinka suuri - jostakin ihmeellisestä syystä piparit on jo loppu. Lieko tontut syöneet ;)Littoisten puodin kätköistä löytyi jouluviikolla kotiin vanha maitotonkka. Sopivasti ruosteinen tietenkin.


Vihdoinkin kaiuttimet, jotka kumpikin hyväksyi. Kaunista sen pitää olla, niillä ominaisuuksilla nyt niin väliä ;)Nämä tosin kelpasi sitten myös puolisolle. Joulumusiikkia on nyt kuunneltu ja fiilistelty yllinkyllin .
Ensi viikolla päästäänkin vaatehuoneen - tai senkaltaisen - kimppuun. Mahtavaa saada tilaa vaatteille pikkuhiljaa. Tällä hetkellä ne majailee laatikoissa ja jätesäkeissä. Kaappitilaa kun tänne muuten niin ihanaan kotiin ei olla liikaa suunniteltu. :D Nautitaan kuitenkin vielä välipäivistä ja viikonlopusta ennen uuden vuoden juhlistusta.

 

Newsletter

Widgets