Top Message

www.oblik.fi

Alku

Tänään on se päivä, kun kirjoitan elämäni ensimmäistä kertaa blogia. Ajatus tästä on ollut mielessä jo jonkin aikaa, mutta tekstin saaminen ruudulle on tuntunut välillä ylitsepääsemättömän hankalalta. Mistä minä aloittaisin? Kenelle minä kirjoittaisin? Paljonko tekstiä olisi hyvä olla? Paljonko tekstiä on liikaa? Haluaako joku oikeasti katsella kuvia kodistani taikka niitä koteja, joista saan itse inspiraatiota tulevaan? 


Näitä ja monia muita ajatuksia on sinkoillut sivulta sivulle. Eikä suinkaan varmasti viimeistä kertaa. Todennäköisesti näitä tulen pohtimaan matkani varrella vielä useaan otteeseen. Jatkossa sinäkin saat olla osana tätä matkaa ja olen suunnattoman iloinen siitä, että kerrot myös mielipiteesi, sekä ajatuksesi sivujen suhteen <3

Mitä minä täällä sitten kirjoittelen? Sen saat selville parhaiten seuraamalla blogiani. Tervetuloa kurkistamaan kotiini, eilisten esineiden uusiokäyttöön, uusiin ideoihin, inspiroiviin koteihin sekä mielenkiintoisiin sisustusratkaisuihin.

Kiitos kun astuit sisään, 
Jutta

(pssssssst... Ensi kerralla pääset käymään olohuoneessani. Tervetuloa!)

 1. Facen kautta tänne löysin ;) Itselläkin blogi, mutta nyt juur en ole jaksanut päivitellä =)

  Valkoinen koti on <3 Innolla odottaen kurkistusta kotiisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Sari, että löysit tänne - ja tervetuloa mukaan!

   Poista
 2. Ehdottomasti mukana menossa:) Sun kotikuvat on facebookissakin niin ihania, etten malta odottaa mitä kaikkea täältä tulee löytymään!

  Shere/Sari

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets