Top Message

www.oblik.fi

11 PÄIVÄÄ ENNEN MUUTTOA


Jos jostakin, niin muuttamisesta meillä on kokemusta! Siitäkin huolimatta päätimme tällä kertaa säästää aikaa ja vaivaa ulkoistamalla muutton ammattilaisille. Laatikot kannettiin sisään viime viikon torstaina, jolloin pakkausaikaa jää meille noin kaksi viikkoa (joista jälkimmäisenä on tarkoitus huhkia jo uudella kodilla pintojen kimpussa). Syitä muuttopalvelun ostoon oli muutamiakin, mutta ensimmäisenä vastaan tuli aika. Tällä kertaa meillä ei ole montaa kuukautta (tai edes viikkoa) aikaa viedä tavaroita pikkuhiljaa uuteen paikkaan. Tähän saakka niin on ollut lähes aina. Toinen syy on puhtaasti se, ettemme kehtaa halua vaivata kaveriporukkaa taas. Viimeksi muuttotalkoot pidettiin 2016 vuoden alkupuolella. Mutta kukapa niistä nyt kirjaa pitäisi :D. 

Tässä kaiken pakkauspuuhan keskellä ajattelin vain tulla huikkaamaan teille, että nyt jos koskaan on hyvä hetki tulla seuraamaan instagramin puolelle (@oblik.fi), sillä uumoilen etten ehdi montakaan kertaa tulevien viikkojen aikana tänne blogin puolelle kääntymään. Sen sijaan keskiviikkona pääsemme jo ensi kertaa käymään uudella kodilla omilla avaimillamme, joten ainakin Stories -videoissa varmasti vilautan tulevaa kotiamme ja sen pienen pintaremontin etenemistä. Muutamia juttuja kuitenkin tännekin puolelle on tulossa. Tietty!

Fiilis on ainakin toistaiseksi erittäin levollinen ja tunnumme olevan aikataulussa. Itseasiassa kerrankin on sellainen tunne muuton keskellä, ettei tässä ole hädänpäivää, eikä myöskään liiallista kiirettä. Taisimme sanoa heiheit muuttostressille siinä vaiheessa kun klikkasimme tilausvahvistuksen muuttopalvelusta ja kotiin kannetuista muuttolaatikoista. Siltä ainakin juuri nyt tuntuu. Lupaan kertoa jälkikäteen pitikö tämä fiilis h-hetkeen saakka ;).

Kivaa uutta viikkoa myös sulle, 
kiva kun oot täällä lukemassa <3

Jutta


 1. Itsekin olen kerran käyttänyt muuttofirmaa, ja se muutto oli elämäni helpoin. :) Siihen mennessä takana oli jo lähes parikymmentä muuttoa, joten kokemusta oli ehtinyt kertymään ja kaupungit ja asunnot vaihtumaan.
  Tsemppiä muuttoon ja kutkuttavia ensi hetkiä uuden kodin kanssa. :)
  t. Anna

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttoon ja remppaan. Nuorena sitä jaksaa <3

  VastaaPoista
 3. Isot tsempit teille, muuttaminen on aina aikamoinen ponnistus, vaikka olisi apukeinotkin käytössä :-)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Ja palailehan blogin puolelle kertomaan, miten uusi asunto muuttuu teidän kodiksi <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon tsempeistä kaikille. Muutto sujui hyvin ja täällä jo vimmatusti kotiudutaan <3 <3

  VastaaPoista
 6. Itsekin tykkään tästä systeemistä! Itselleen jää vain pakkaus ja muuttomiehet hoitaa kantamisen. Painavat laatikot ja muut vaativat hyvän kunnon ja oikeanoppiset otteet, niitä itseltään harvoin löytyy.

  VastaaPoista
 7. Mekin viimeksi käytettiin muuttopalvelua, kun ei kehdattu taas vaivata kavereita. Muutto sujui todella hyvin. Tykkään kyllä meidän uudesta kodista paljon.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets