Top Message

www.oblik.fi

HAAVOITTUVAISUUS"Halu näyttää muille, kuka todellisuudessa on. Haavoittuvaisuus on sen myöntämistä, että on ihminen, ettei ole täydellinen ja joutuu kamppailemaan vastoinkäymisten kanssa, aivan kuten toisetkin. Brene Brown opettaa, että haavoittuvaisuus ei ole heikkous, se on oikeastaan hienoin asia, mitä voimme olla. Vain, kun olemme haavoittuvaisia, voimme todella olla yhteydessä muihin ja avoimia läheisyydelle. (hidastaelamaa.fi)"
 
Eilen tuntui siltä, että elämä yrittää kertoa jotakin jota en kuule tai vielä näe. Tunnen kuitenkin, että olen lähellä vastausta. Lähellä jotakin sellaista, joka on vieras, mutta joka muuttaa kaiken. En osaa selittää sitä tunnetta ja olotilaa. Se jätti kuitenkin paljon pohdittavaa ja suuren määrän avoimia kysymyksiä. On katsottava itseään silmiin ja pysähdyttävä hetkeksi - vain siten voin löytää vastauksen.

Sitten tuli tämä Minnan teksti. Se kolahti. Ja lujaa. Uskokaamme itseemme, vain niin voimme saavuttaa jotakin todella suurta <3.

Se oli vain se tunne. 
Jutta

  1. Nyt sait minulle kyyneleet silmiin <3 Miten voimakas tunne minulle tuli, kun tein postausta ja teksti vain tuli. Ehkä se oli juuri sinulle tarkoitettu, sielunsiskoni <3 Uskaltaa olla haavoittuvainen ja vielä myöntää se on paljon rohkeampaa ja antoisampaa, kuin se että yrittää sitä koko ajan piilottaa. Uskaltaa pysähtyä, ei sekään ole itsestään selvää, mutta kun sen tekee ja on itselleen täysin rehellinen, löytää varmasti itsestään uusia upeita asioita. Olet ihana <3 Vastaukset varmasti löytyvät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella molemminpuolinen vahva side. Sielunkumppanuutta. Siitä tässä on todella kyse <3. Ja olet jälleen täysin oikeassa - itselle rehellinen on ihmisenä eheämpi.

      Poista

 

Newsletter

Widgets