Top Message

www.oblik.fi

ALLE 20 EURON LAHJAIDEAT

Tarhatädit, opettajat, kummit ja ystävät. Jotakin pientä olisi mukava jouluna antaa, mutta mitä järkevää saa alle 20 eurolla? Jotakin joka olisi käytännöllistä, mutta olisi myös kaunis antaa? Moneen paikkaan ei viitsisi juosta ja aikaa ei ole väkertää jotakin itsetehtyä?

Kokosin joulun lahjaideat kahteen eri postaukseen, jossa ensimmäisessä koottuna alle 20 EUR lahjat. Toivottavasti näistä löytyy helpotus sinunkin lahjapähkäilyille!




1. Pienet maustepurkit 4EUR/kpl
2. Vinaigrette (Sinappi-yrtit) 8EUR
3. Maustetut suolasekoitukset 13EUR
4. Vinaigrette (Vadelma) 8EUR
5. Riisipuuroainekset purkissa 13EUR
6. Mantelipussi 11EUR
7. Makusiirappi 9,50EUR
8. Hillot 10EUR

Nicolas Vahén herkut ovat äärimmäisen hyviä lahjaideoita makunsa ja ulkonäkönsäkin puolesta. Yhdistelemällä ylläolevia saa mukavan lahjan, joka ei varmastikaan jää kaapin perälle pölyttymään. Käytännölliset ja tyylikkäät lahjat on sitäpaitsi jokaisen opettajan toivelistalla. Itse ihastuin eniten lasipulloon, jossa riisipuuron ainekset ovat jo valmiiksi pakattu yhteen. Kysymys vain kuuluukin, kuka raaskii avata tuon lasipullon?



1. Tindra -palamattomat paperilyhdyt 15EUR / 6kpl
2. Sokeva tiskiharja 10EUR
3. Tine K -tuoksukynttilä 9EUR
4. House Doctor paperitähti 8-18 EUR koosta riippuen
5. Nicolas Vahé -keittiöpyyhe 7EUR 


Käytännölliset ja kauniit lahjat tarhatätien kotiin ovat varmasti mieluiset. Kuitenkaan emme voi varmaksi tietää, millainen on tädin tai sedän omin tyyli. Näinollen suosittelen valitsemaan jotakin käyttöön tarkoitettua, jota ei tarvitse piilottaa sinne viimeisimpään nurkkaan mikäli se ei iske lahjansaajan omaan makuun kympillä. Näistä itse nostaisin tuon paperilyhtysetin ykköseksi. Yhdestä setistä saa kuusi lyhtyä ja ne voidaan antaa joko sellaisenaan, taikka yhdistämällä lahjaan esimerkiksi kynttilöitä. Vaikka kyseessä on siis tosiaankin paperipussi, on se tehty palamattomasta materiaalista ja tuikun kun laittaa pussin sisälle, liekin valo pääsee kauniisti esille kylkeen tehdystä tähtikuviosta. Lisäksi tyylikäs setti olisi tiskiharja ja keittiöpyyhe - jokaisessa kodissa on näille käyttöä. 


1. Bloomingville metallitahti 8,50EUR
2. Bloomingville pakettitarrat 7EUR
3. Nicolas Vahé paperipussi 1,50EUR
4. Bloomingville washiteippi 4kpl/pkt 12EUR
5. TineK kortit 2kpl/pkt 9EUR

Lahjat kauniisiin paketteihin? Herkut voi hyvin pakata paperipussiin taikka paketoida kauniiseen paperiin. Paperi voi olla hyvinkin yksinkertainen, vaikka vain tulostuspaperia, jos koristelet sen esimerkiksi wasgiteipillä tai pienellä metallisella kuusenkoristeella. Bloomingvillen pakettitarrat ovat mielestäni upeat paperipussien sulkemiseen ja koristeeksi paketin kulmaan. Vaikka lahja olisikin pieni ja edullinen - kannattaa (silloinkin) paketoimiseen satsata. Siitä tulee aivan erilainen fiilis niin antajalle kuin saajallekin. 

Poimin tämän postauksen lahja- ja paketointitarveideat duo-living verkkokaupasta / www.duo-living.fi / Lahjastressiä vähentää se, että kaikki saa hankittua samasta paikasta. 

Turun suunnalla liikkuville vinkkaan kuitenkin käymään paikanpäällä - myymälä on äärettömän kauniisti somistettu jouluun ja valikoima on laajempi kivijalkakaupassa kuin verkon puolella. Mutta mikäli Turku ei ole matkasi varrella lähiviikkoina, löydät paria Vahén herkkua lukuunottamatta nämä kollaasin tuotteet myös verkkokaupan puolelta.

Oliko näistä jotakin apuja teille? Laitetaanko toista lahjaidea -postausta vielä tulemaan, jossa hieman arvokkaampia lahjaideoita jouluksi puolisolle, äidille, isälle ja sisaruksille? Olisiko käyttöä?

Tunnelmallisin terveisin,
Jutta

Postaus toteutettu yhteistyössä duo-living lifestylemyymälän kanssa. 

  1. Ihana myymälä tuo Duo-Living! Yksi omista suosikeista täällä Turussa. Lahjaideoita aina kaivataan, joten lisää vaan tällaisia juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Duo-Living on kyllä ihastuttava kauppa! Myymälä todella kauniisti ja kutsuvasti somistettu ja lisäksi palvelu aina äärimmäisen iloista. Ihan lemppari täällä Turussa :)

      Poista
  2. Ehdottomasti lisää ideoita! 😊

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu, jos näistä on apua muillekin lahjaideoiden parissa pähkäileville :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja ideoita - lisää näitä ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  5. Et varmaan millään pahalla tarkoittanut, mutta on tosi loukkaavaa kun kutsutaan tarhantädiksi yliopistotutkinnon suorittanutta. Itse olen vain ja ainoastaan kahden lapsen täti, vaikka kasvatustieteen kandidaatti eli lastentarhanopettaja olenkin.

    Jouluisin terveisin Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei Sanna! Ja pahoitteluni suuresti siitä, että koit loukkaavaksi tuon ilmaisun. En sitä tosiaan millään pahalla tarkoittanut. Itse en pidä tuota kyseistä ilmaisua millään tapaa alentavana tai loukkaavana. Päinvastoin. Äitini työskentelee päiväkodissa myös, joten olen kyllä läheltä seurannut tuota työtä. Hyvin arvostettavaa ja nostan hattua jokaiselle, joka työtä päiväkodissa tekee. Olen kuitenkin itse sitä mieltä, ettei mikään tutkinto tai sen puuttuminen liity siihen, miten työtä tekeviä kohdellaan/heistä ajatellaan. Pahoitteluni kuitenkin siitä, että koit mielipahaa.

      Mukavaa joulunodotusta myös sinulle, Jutta

      Poista
  6. Mulla on mennyt syksyn aikana paljon ohi, mut klikkasin symbolia tuosta reunasta ja vau! Upeeta Jutta!! Ihan mielettömän upeita tuotteita olet suunnitellut!! Mä ihastuin nudeen Eeva heijastimeen, aivan ihana!! :) Muutenkin kiva nää lahja idea kollaasit, kun vielä olisi pari viime hetken lahjaa, joita pitäisi löytää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa ihana ottaa kunnio noista, mutten kuitenkaan voi. :) JUTAN tuotteet ovat kaimani suunnittelemia, joka itseasiassa myös Verkarannassa asustaa :). Itse olen kyllä rakastunut lähes jokaiseen tuotteeseen Jutalta, ja melkein kaikki jo meiltä löytyykin ;)

      Kiva kuulla, että lahjaideoista oli iloa :) Oikein mukavaa joulunodotusta Jenni sinulle, MUISTA NAUTTIA <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets