Top Message

www.oblik.fi

UUSI TILA KOTIIN // TYÖHUONENyt on sellainen juttu, että vaikka kuinka pidin ajatuksesta työpisteen osalta osana oleskelutiloja - se ei toimi tällä hetkellä. Aloitin opiskelut parisen kuukautta sitten ja huomaan, kuinka kaipaan enemmän rauhaa tehdessäni tehtäviä. Lisäksi jo pitkään on pitänyt rakennella ompelupistettä, ja sen paikka ei missään nimessä ole alakerrassa. Keskeneräiset jutut pitäisi saada jättää sellaiselleen, jotta niiden jatkamiselle ja uudelleen esiinkaivamiselle ei olisi liian suurta vaivaa. Toinen parvi on palvellut meitä kaksi vuotta TV-/pelihuoneena. Tämä järjestely on toiminyt hienosti ja jopa inhoan ajatusta siitä, että televisio tuotaisiin alakertaan. Muuta tilaa ei kuitenkaan opiskelulle ja puuhailulle ole irroittaa, joten vaihtoehtoja punnitessa päädyimme ratkaisuun, jossa työpiste on historiaa ja tälle toiminnolle annetaan kokonainen huone. Ylempänä olen koonnut fiiliskuvia ja ajatuksia, joita huoneen rakentamisessa tulisi ottaa huomioon. 

Ennen kuin kuitenkaan pääsen rakentelemaan omaa tilaa työskentelylle, tulisi ratkaista ongelma television sijoittamisen suhteen. En haluaisi siitä tulevan olohuoneen keskipistettä ja katseenvangitsijaa. Päinvastoin. Olen parin viikon ajan katsellut nettikirppareilta sopivia vanhoja kaappeja - huonoin tuloksin. Etsintä siis jatkuu ja tuottaa toivottavasti tulosta. 

Miltäs uuden tilan suunnitelmat näyttävät ja olisiko lisävinkkejä antaa? Pitkästä aikaa pääsette siis seuraamaan muutoskohdetta Verkarannassa. Jännää!

Innosta ja inspiraatiosta soikeana toivottelen kivaa keskiviikon iltaa,

 1. Hyvältä näyttää suunnitelmat. Mä olen kerännyt Pinterestiin oman kansion Home Office inspiraatiota. http://fi.pinterest.com/houseno465/home-office/ Aika samaa tyyliä, mitä itsekin haet. Pinterestitstä kyllä löytää ideoita, kun hakusanat saa kohdalleen.
  Ja innolla odotan minne telkun tulet kätkemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutusta vain odotellessa ;). Täytyykin käydä kurkkimassa tuo sinunkin kansio lisäinspiksen saamiseksi, kiitos kun vinkkasit :)

   Poista
 2. Todellakin jännää <3 Tätä odotan kovasti. Ihania inspiraatioita olet jo kollaasiin koonnutkin ja saat sen varmasti näyttämään upealta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saan fiiliksen luotua myös livenä parvellemme. Ei malttaisi millään odottaa itsekään lopputulosta. Muutama palanen vielä puuttuu ennen kuin voi ryhtyä tuumasta toimeen. :)

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa. Itse saan nyt oman sopen, kun tytär muutti kotoa. Itseasiassa toisenkin, kun pojankin huone on tyhjillään. Mutta katsellaan nyt rauhassa;) Toivottavasti löydät telkkarille hyvän kaapin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin hieno tilanne nyt kun saa aloittaa "puhtaalta" pöydältä. Tyhjä tila on niin inspiroiva kun sitä pääsee rakentelemaan alusta saakka :). Kaappi onkin tässä se vaikein juttu, joka pitää ratkaista ennen työhuoneen rakentamista...

   Poista
 4. Ihania inspiskuvia, teet takuulla taas ihanan tilan ja ratkaisut. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. Vaikeaa on miettiä kuinka saan matalan ja erikoisen muotoisen tilan selkeäksi kokonaisuudeksi, sillä ehjiä seiniä ei tuolla ole :D. Mutta ehkä se siitä muotoutuu ajan kanssa passeliksi. Ihanaa viikonloppua Minna sinulle!

   Poista
 5. Jeee! Just mahtavaa! Hyvältä näyttää kollaasit. Can't wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Vaikka edelleen riepoo tuon telkkarin tuominen alakertaan, niin tällä hetkellä tämä järjestely taitaa olla pakollinen juttu. :)

   Poista
 6. Työhuoneesta tulee takuulla upea! Sun sisustustaidoilla muuta vaihtoehtoa ei ole<3

  VastaaPoista
 7. Oi kuulostaa lupaavalta, innolla odotetaan muutostuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä - kunhan nyt vain keksisi sen hyvän piilon televisiolle ensin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets