Top Message

www.oblik.fi

SYKSY.Parvekkeelle on tullut syksy. Ikkunasta näkyy vihreyden sijaan vaikuttavan kauniita ruskan sävyjä. Tomaatit (jotka eivät muuten ikinä menestyneet parvekkeellamme) on kaivettu ulos betoniruukusta ja tilalle on istutettu callunoita. Peukalo ei varsinaisesti ole koskaan vihertänyt eikä aihe liiemmin kiinnostanut. Olen siis onnellinen, että sain edes tämän tehtyä. Koitetaan selvitä näillä tämä syksy ja talveksi tuo ruukku varmasti muuttaakin sisälle. En uskalla ottaa sitä riskiä, että pakkanen hajottaa upean ruukkumme. Eikä vähiten siksi, että muistan edelleen sen tuskan kun kannoin rouheaa kaunokaista kaupungilta kotiin. 

Iloista viikonvaihdetta Verkarannasta, 
Jutta

 1. Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Vähän myöhässä näihin vastailen, joten toivottelen vain mukavaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista
 2. Symppisnäkymät teidän parvekkeelta! Meillä rehottaa vielä kesäkukat ulkona, uuups :D. Huomenna on tehtävä ryhtiliike, koska ensi viikko menee reissun päällä ja sittenhän voi olla jo vaikka talvi. Mukavaa viikkistä Verkarantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meistäkin, paikka on aivan upea! Niin meilläkin siis ne kuolleet tomaatit tuolla makasi tähän asti, aika karua katsottavaa. Kesäkukkasia partsilla ei sen enempää ollutkaan. Mutta vielä hyvin kerkeää, ja toivottavasti reissusi menee hyvin :)

   Poista
 3. Mukavaa viikonloppua myös teille! Upea tuo teidän miljöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan myös aivan hullaantuneita näille kotikulmille :)

   Poista
 4. Täällä missä yleensä ei yleensä mikään kasva, odotellaan parhaillaan, että Pelargoniat ymmärtäis nuupahtaa, että voisin laitella jotain pakollisia syysistutuksia tilalle. Mutta siinä ne vaan nättinä nököttää oven pielessä, eikä muuksi näköjään aio muuttua. Plääh. Mutta onneksi luonto kumminkin järjestää noita kaikkia kauniita sävyjä.

  Iloista viikonloppua Verkarantaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Kyllä ne siitä sitten ajan kanssa latistuvat ;). Luonnosta löytyy kyllä juuri nyt mitä ihastuttavimpia sävyjä ja värejä - aivan upeeta väriloistoa kerrassaan!

   Kivaa alkanutta viikkoa Annukka myös sinulle :)

   Poista
 5. Ihanaa viikonloppua myös sinne!
  Meillä myös pelargoniat tekee innolla vielä nuppuja, enkä ole vielä niitä raaskinut kellariin viedä, joten syksyn värejä ei täällä vielä ruukuissa ole, luonnossa sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vieläkin nuppuja - ihanaa! Ehtii sitä syyskukkasia myöhemminkin - sitten kun kesäistutukset antavat periksi :)

   Poista
 6. Tämä vuosi on todella omituinen. Minullakin vielä kesän heinät ja liljapuu ulkona ruukussa, eivätkä näytä yhtään huonommilta kuin heinäkuussa, vaikka viherpeukaloni onkin jotakuinkin keskellä kämmentä. Upeat näkymät teiltä, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut melkoisen lämmin syksy ja monilla näyttää olevan vielä kesäkukkia elossa. Aika hienoa kyllä! Ja kohtahan tulee jo talvi, joten ehkei syyskukkia edes tarvita ;)

   Poista
 7. Upeat näkymät ja kiva asuinmiljöö! Mä olen hiljalleen vaihtanut kesäkukkia syksyisiin, vaikka osa niistä tuntuu luulevan, että on edelleen kesä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina K! Itsekin aina ihastellaan tätä meidän miljöötä, todella kaunis ja tunnelmallinen vanha tehdas pihapiirinsä kanssa :). Vielä voi siis antaa elossaolevien kukkia - kyllä ne ajan kanssa sitten ymmärtää ;)

   Poista
 8. Tän peukalo on varmaan katki kokonaan noiden viherhommien kanssa. Mulla nimittäin ei ole mitään tehty terasseille sitten kesän. :D
  Olisikohan jo aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei - nythän on vasta lokakuu ;). Eli ei mitään kiirettä ;)

   Poista
 9. Niin ihanat parvekenäkymät <3. Tunnelmallista syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3. Toisella puolen taloa on metsä ja järvi, parvekenäkymät ovat kuitenkin myös ihanat, tulee vanha tehdasmiljöö sisälle saakka suurista ikkunoista :).

   Samoin sinulle leppoisaa syksyä!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Samaa ihastelemme aina itsekin, eikä mitenkään kyllästytä samojen seinien katsominen partsilta, niin kaunis :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets