Top Message

www.oblik.fi

ETSITÄÄN TYÖTUOLIA!


ETSITÄÄN TYÖTUOLIA! Päätin jo keväällä luopua Kartellin Louis Ghostista ja etsiä tilalle Vintage -tolix tuolin. Ensin piti kuitenkin myydä vanha, ennen kuin uusi tulee kotiin. Kartell on nyt uudessa hyvässä kodissa blogikirppiksen myötä, mutta uuden etsiminen olikin vaikeampi temppu.

Onko siis sinulla tai tuttavallasi uutta kotia etsivä aito ja alkuperäinen Tolix -tuoli? Väritoiveena ensisijaisesti musta tai harmaa (mikäli uutta tuotantoa). Täällä olisi yksi, joka enemmän kuin mielellään kuulisi siitä ja haluaisi ostaa sen kotiinsa! Neljä kuukautta huutonettiä ja muita verkkosivuja tuijotellessani olen tullut siihen tulokseen, että näitä on hyvin vaikea löytää käytettynä.

Enemmän kuin iloinen olisin löytäessäni vintage -tolixin, joka olisi jo nähnyt elämää enemmän kuin pari vuotta. Tällaisen herkkupalan sattuessa eteen, olisin valmis myös muihin kuin yllämainittuihin värehin. Törmään nettikirppareilla vain replica -versioihin ja niistä en nyt kuitenkaan ole kiinnostunut. Huikkaa siis jos tiedät paikan, josta voisimme omamme löytää!

Jutta

 1. Harmi kyllä ei ole Tolixeja näkynyt, mutta uskon että jos/kun sellaisen löydät, se sopii teille ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin itsekin uskon, että siis meille sopisi. Kamalan vaikeita tuntuu vain olevan löytää. Sitkeästi silti jään odottelemaan josko sellainen jostakin kuitenkin ilmaantuisi ;)

   Poista
 2. Toivottavasti löydät, tuo olisi kyllä niin teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin toivomme. Jos tulee siis vastaan, niin saa huikata! :)

   Poista
 3. Oletko kokeillut Ebaytä? Sitä kautta voisi löytyä. Monet myyjät toimittavat suomeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muutamaan otteeseen tsekannut. Tarjontaa ja tarjoajia vain on niin paljon, etten oikein tiedä luottaako kaikkeen vai ei? Suurin osa näyttäisi sielläkin olevan kopioita... Voin myös olla väärässäkin, tai sitten olen hakenut aivan väärillä hakusanoilla :)

   Poista
 4. Noi Tolixit on IHANIA! Mä haaveilen niistä edelleen keittiöntuoleiksi, mutta haaveiluna saakin jatkua, kun ei lottovoitto ole vielä osunut kohdalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Olisi ihana saada näitä keittiöön 8kpl... Mutta siihen tarvittaisiin vähän paksumpi lompakko. Ainakin juuri nyt tällä hetkellä tuntuu että muutakin investoitavaa on hurjan paljon. Mutta haaveilu on ihanaa. Ja yhdestä on hyvä aloittaa ;)

   Poista
 5. Tolix olis kyllä niin kaunis ja sopis hyvin teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näen sen jo olevan tässä työpisteellä katseenvangitsijana. Huoh! Tulisipa sellainen sopivan kulunut yksilö vielä vastaan. Jos ei, on kai "tyydyttävä" uuteen... :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets