Top Message

www.oblik.fi

REMPPAPÄIVITYS & ARVONNAN VOITTAJA

Pientä päivitystä siitä missä meillä mennään juuri nyt. 
* Seinät on nyt kaikki laastattu vaalealla saneerauslaastilla kahteen kertaan. 
* Portaikkojen seinät ja olohuoneen suuri seinä on kaikki kahteen kertaan maalattu ja listat laitettu takaisin paikoilleen. 
* Työpiste on valmiina (eli sen siirto alkuperäiseltä paikalta nykyiseen portaiden alle). 
* Toisen portaikon seinään on kiinnitetty Papan veistämä kaappi ja valaistus saatu vihdoin tähänkin kuntoon. 
* Keittiön seinän yläosa kuivuu viimeisestä laastikerroksesta ja huomenna taikka tiistaina saamme aloitettua viimeiset seinien maalauspuuhat. Välillä on tuntunut, että me ei olla päästy missään eteenpäin ja aina vain levitetään laastia ja maalataan. Mutta työpäivien päätteeksi ei kovin montaa tuntia ole käytettävissä ja jokaisen kerroksen välissä on odotettava seuraavaan päivään. Huoh... Pikkuhiljaa ollaan siis saatu kaikki seinäpinnat käytyä läpi ja hyvä niin. Nyt on vihdoin jokainen kotimme seinäneliö freesattu!
* Sohva on rakennettu ja valmis kaikenkaikkiaan.


Tykkään ihan hurjasti uudistuneista seinäpinnoista. Ensiksikin koko asunto freesaantui uuden maalipinnan avulla ja kyllä ihailen myös tuota laastin rosoista jälkeä. Läheltä katsottuna jäljet näkyy, kauempaa ei selviä jälkiä kunnolla erota. Ainoa seinä, joka ei mielestäni onnistunut yhtä hyvin, on tuo suurin olohuoneen seinä. Se piti tehdä muutamassa eri erässä tikkaiden vuoksi, ja rajoista tuli aivan liian näkyvät. Täytyy jossakin kohtaa miettiä häiritseekö se liikaa vai jääkö tuollaiselleen. Seinän kimpussa oli myös samanaikaisesti kaksi tekijää ja erilaisilla välineillä levittämässä laastia. Sen kyllä huomaa. Tai ainakin itse huomaa. Mikäli jäljet alkavat häiritsevästi kiusaamaan, voidaan rosoisuuksia hieman hioa ja levittää päälle vielä kerros maalia. Mutta sillä ei ole kiire.

String -hylly heitti kesäisen ilmeen päällensä ja kuten alla olevasta realismikuvasta lisäksi huomaatte - on keittiö vielä aika raakilevaiheessa ;). Kaikki astiat on kasattuna saarekkeen päälle ja odottaa pääsyä takaisin tuonne seinälle hyllyjen päälle. Hyllyt on tarkoitus öljytä huomenissa.
Seuraavaksi pääsemme olohuoneen kalusteiden kimppuun. Uusi daybed on valloittanut koko perheen sydämen ja kalusteiden asettelua tulee hieman ensi viikon aikana pohtia sohvan uusimisen jälkeen. Lisäksi ensi viikolla on tarkoitus päästä maalaamaan saunan kattoa, joka sekin on ollut to-do-listalla puolisentoista vuotta. Ei varmastikaan suuri homma, mutta sen aloittaminen... Tiedättehän? ;). Laitan sohvasta vielä erillistä tekstiä alkuviikolla tulemaan kunhan saan kameran akun ladattua ja tekeleemme kuvattua.

Ja sitten lopuksi vielä arvonta-asiaan! BEdesignin kauniit LILY mini kulhot voitti itselleen arpa numero 66, (arvottu random.org sivuilla) Suffeliini seuraavalla kommentillaan; 

Fan stool olisi ihana! :)

ONNEA SUFFELIINI ja kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Teitä oli hurja määrä kilvassa mukana :). Laitan voittajalle mailia vielä voitosta!

Helteinen sunnuntai on nyt takana ja päivä on ollut kaikinpuolin onnistunut. Olen saanut rakkaan mieheni kotiin työreissultaan ja ikävä on ollut valtava <3. Nyt illaksi molemmat pojat kainaloon viikon päätteeksi. Ensi viikolla pääsenkin jo itse matkaan, täydellinen ajoitus - PIENI LOMA ja LONTOO - kuinka ihanaan paikkaan osuitkaan!
Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!
Jutta

 1. Hienoa työtä olette siellä tehneet. Näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinät on kyllä täyttäneet kaikki odotukset. Pienestä se on kiinni :)

   Poista
 2. Ihanilen tuota seinien rosoisuutta, hyvältä näyttää. Oikein mukavaa Lontoon lomaa, olet takuulla sen ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäämme siitä kyllä itsekin todella paljon. Ja toki myös siksi että nyt sitä typerää lasikuitutapettia ei meillä enää TV-huonetta ja eteistä lukuunottamatta ole esillä missään :)

   Lontoo kutsuu tosiaan tällä viikolla, tätä on odotettu! :)

   Poista
 3. Oih, onnea voittajalle!!! Nuo kulhot ovat niin ihanat <3 <3

  Te olettte kyllä niin reippareita :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä ovat! Itsekin niitä olen ihaillut ja arvaa vain onko ne vaikea antaa nyt pois ;)

   Poista
 4. Upealta näyttää, ja kävin muuten laittamassa yhteystiedot tulemaan. ;) Arvaa vaan, olenko jo mielessäni visioinut eri paikkoja kulhoille... ;) Ovat kyllä niin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Huomasinkin, vastailen sinulle tänään :). Heh, arvaa onko minun vaikea luopua tuosta paketista? ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets