Top Message

www.oblik.fi

MENOVINKKI // TURUSSA 14-20.5.2014

Nyt kaikki sisustuksesta kiinnostuneet korvat hörölle! 14.5. starttaa jälleen Turku Design Festival, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisia yrityksiä ja tuoreita nimiä. Tapahtumasivut ja tarkan ohjelman löydät seuraavasta osoitteesta: www.turkudesignfestival.fi.


Mihin sitten kannattaa suunnata? Itse ajattelin katsastaa nämä:

1. Pop up -kauppa BEdesign & Saana ja Olli // Sisustuksen Koodi, Linnankatu 6.
Avajaisia vietetään 14.5. keskiviikkona klo 16-18 Koodissa. Koko viikon ajan tarjolla hyviä tarjouksia sekä ohjelmaa. Avajaisissa paikalla DJ, ja tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa. Täällä pääset myös tapaamaan suunnittelijat itse!

Erityishuomio: Jos kaipaat kesän odotukseen positiivisen energiapiikin, käy täällä! BEdesign yrityksen takaa löytyy nimittäin äärimmäisen aurinkoiset siskokset Bette & Cilla. Sama ilo on tainnut tarttua naisista myös tuotesuunnitteluun, sillä valikoimista löytyy yksi toisensa jälkeen iloisesti yllättäviä ja äärimmäisen kauniita tuotteita. Näissä näkyy tuore näkemys muotoilusta ja 2010 -luvun designista. 

Muista myös käynnissä oleva BEdesignin kanssa järjestetty arvonta blogissamme, pääset siihen tästä.

2. DESIGN on KASKENMÄKI.
DESIGN on KASKENMÄKI kokoaa yhteen Kaskenmäen muotoilijat ja suunnittelijat,
kiinnostavimmat design- ja erikoisliikkeet sekä kahvilat ja ravintolat. DESIGN on KASKENMÄKI tapahtuman ideana on tehdä Kaskenmäki tunnetuksi yhtenä Turun design districtinä – mäki, jolta ekologisuutta, kotimaisuutta, laatua, paikallista osaamista, tuotteita ja palvelua arvostava löytää kaiken. Tervetuloa tutustumaan alan ammattilaisiin ja heidän 13 yrityksen TDF-viikon ohjelmaan ja tarjouksiin.

Pääjärjestäjä: Ateljee Agami & Butik
Muut järjestäjät: Arkkitehtitoimisto Sabelström, Boutique Minne, Fondume Oy,
Kahvila Paawo, Kaskenmäen Kukka, Move, Parturi-Kampaamo Th. Pettersson,
Ravintola Kaskis, Salon Inkeri Savola, Televisio Lifestyle Store,
Terraviiva, Uusi Apteekki


Tarkempi ohjelma: 


3. Uuden muotoilun kevätmarket / LOGOMO lauantaina 17.5.
KLO 11-17 // Logomo, Logi3, Köydenpunojankatu 14

Uuden Muotoilun Kevätmarketissa on esillä kymmenittäin mielenkiintoisia muotoiluyrityksiä ympäri Suomen. Tänne emme valitettavasti itse ehdi paikanpäälle, mutta suosittelen lämpimästi muille! Joulumarket ainakin oli menestys, joten jos samalla hengellä mennään, on luvassa varmasti mielenkiintoinen tapahtuma ja kasapäin inspiraatiota ja ideoita!

4. Koiraihmisinä meitä kiinnostaa myöskin Ravintolapäivän koirakahvila lauantaina 17.5.
Voiko ihastuttavampaa ajatusta ollakaan?
KLO 10-16 // Puolalanpuisto, Läntinen Pitkäkatu 16 / Puolalanpuisto 4 sisäpiha (käynti sekä Läntisen Pitkänkadun puolelta että Puolalanpuistosta)
Myynnissä kahvia ja herkkuja sekä koirille että omistajille. Myös koirattomat ovat tervetulleita!
Esillä myös Nanin suunnittelemia ja valmistamia tuotteita koirille. (www.nani.fi)

Jos siis asustelet vähänkään täällä suunnilla, tai kuluva viikko antaisi mahdollisuuden pienelle Turun reissulle, kannattaa todellakin tulla paikalle! :)

Jutta

 1. Kiitokset tästä vinkistä kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Pitääpäs yrittää päästä katsastamaan noita :)

  VastaaPoista
 3. Oho kiitos vinkistä, olisi mennyt nämä ihan ohi muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä! Hieno homma, että muistutettiin siis :)

   Poista
 4. Kiitos minunkin puolestani vinkeistä! Ehdottomasti menen ainakin osaan paikan päälle :) Ja lauantaina Linnankadun erikoisliikkeet ja yritykset tulevat esille ja levittäytyvät kadulle asti, sinnekin ajattelin mennä katsastamaan. Tästä infoa bongasin Sisustuksen Koodin facebook-sivuilta :) Paljon siis kaikkea ihanaa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua! Mahdollisesti siis mekin jossakin päin törmäillään ja nähdään. Nappaa hihasta jos osutaan samoille mestoille :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets