Top Message

www.oblik.fi

RUUDUN TAKANA // HAASTATTELU

Joko sinä tiedät mikä on sisustusblogeja -sivusto? Jos tiedät, loistavaa. Jos et, lue tämä!

Olipa kerran Tarja, joka tunnustautui blogien suurkuluttajaksi. Jatkuvasti tuntui löytyvän uutta ja mielenkiintoista luettavaa. Tarja (joka kirjoittaa Tarja´s Snowland -blogia myös itse) päätti koota joukon omia suosikkejaan erilliselle sivulle. Jonkun ajan kuluttua hän sai mielettömän idean....

Miksi blogiesittelyitä ja haastatteluja?
Ajattelin pian Sisustusblogeja-blogin perustamisen jälkeen, että olisi kiva tehdä tästä ´enemmän kuin linkkilista'. Mietin, millä tavalla saisin avattua aihetta? Kysymysten esittäminen on minulle luontaista. Niinpä aloitin sisustusblogien esittelypostausten teon lyhyiden haastattelujen ja kuvapoimintojen muodossa.

Haluan avata blogien taustoja, selvittää bloggaajien ajatuksia ja kysellä eritoten oivalluksista sisustamisen tai elämän saralla. Myös bloggausuran kohokohtien läpikäyminen on uskoakseni molemmin puolin palkitsevaa, sillä jokaisella on hommaan omat motivaatiotekijänsä. Näistä ajatuksista voi ammentaa hyvin paljon myös omaan tekemiseen.

Tällä viikolla esittelyssä Projekti Verkaranta. Pääset haastetteluun tästä. Tarja avaa haastattelussa sellaisia asioita, joita itse ei ole tullut aikoihin edes ajatelleeksi. 

Millainen on meidän tyyli? Miten se on muuttunut aikojen saatossa? Omia suosikkiaiheitani, joita blogissamme käsitellään? Mikä on suurin ahaa-elämykseni sisustuksen suhteen? 

Näitä ja monia muita asioita avataan siis sisustusblogeja -sivuilla lisää. Käy ihmeessä tutustumassa, sivuilta löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia esittelyitä (saattaa aiheuttaa koukuttumista). On minusta mahtavaa, että joku on nähnyt meidän muiden puolestamme kovasti vaivaa, ja etsinyt mielenkiintoista luettavaa, jonka jälkeen esittelee sen meille lukijoille avaamalla blogien taustoja. Näin itse ainakin olen löytänyt pari upeaa ja itselleni uutta blogia! Esittelyn jälkeen jo hieman tiedän onko kyseinen blogi omantyyliseni, ja tulisiko siitä jopa oma uusi suosikkini.

Iloa perjantaipäivääsi,
Jutta

 1. Tuo on niin kiva idea, sinne onkin kertynyt kasa kauniita koteja <3 pitää mennä heti lukemaan teidän juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kannattaa tutustua myös noihin muihin esittelyihin, saattaa löytää mieluisia uusia luettavia :)

   Poista
 2. Loistava idea! pitää tutustua ja "metsästää" uusia kivoja blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Itse ainakin olen löytänyt muutamia itselleni täysin uusia ja iloisia yllätyksiä ovat olleet kaikki!

   Poista
 3. Sydämellinen kiitos Jutta ja kaikki kommentoijat <3! Tervetuloa hakemaan inspistä ja tekemään löytöjä, teitä varten tätä teen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja sylintäydeltä itsellesi! Teet loistavaa työtä ja autat samalla meitä muita :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets