Top Message

www.oblik.fi

ALEKOODI KÄYTTÖÖNNE!

Kuten ehkä jo aikaisemmista postauksista huomasittekin, on tämä nainen vieraillut duo-living lifestyle -liikeessä viime viikolla. Ja nyt teille on tiedossa iloisia uutisia! Yrittäjänaiset Jutta ja Ida haluavat tarjota kevään kunniaksi -15% alekoodin teidän käyttöönne*. 

Kokosin muutamia suosikkituotteita verkkokaupan puolelta, jotka itse ottaisin enemmän kuin mielelläni. (Ja tässä kohtaa täytyy kyllä myöntää että tuolta ihastuttavasta liikkeestä on meille tullut viikon aikana kyllä jo betoniruukku, vaatetanko, keittiöpyyhe, pieni postilaatikko ja avainnauha... Ja minunhan piti mennä vain katsomaan. Auts!)

Vaatteita, asusteita, herkkuja ja sisustusta. Niitä kaikkia löytyy verkkokaupan puolelta myynnissä. Myös Kalklitir -maalit saat täältä! Muutamia merkkejä valikoimasta; Lexington, Tine K, Bloomingville, Barfota, Nicolas Vahe, Avarca Pons, House doctor, Ann Bäck made, Henriette Steffensen.....

Tällä hetkellä isosti miellyttää kaikenlainen nahka! Niin asusteissa kuin sisustuksessakin. Siihen löytyisi lääkettä täältä kyllä ;). Kesäksi tekisi kovasti mieli ostaa nuo Ponsit, leopardi kuvioiset - ehdottomasti! Tiesitkö muuten, että duo-living on ainoa aitojen Pons -sandaalien jälleenmyyjä Suomessa? 

Ai että, tällaisia haaveiluita täällä päin. Löydätkö sinä näistä suosikkejasi, tai houkutteleeko jokin muu tuolla verkkokaupan puolella?

ALEKOODI  -15% ON VOIMASSA TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ALKAEN JA VIIMEINEN MAHDOLLISUUS KOODIA ON HYÖDYNTÄÄ SUNNUNTAINA 13.4.2014. ALENNUSKOODI  kevät14 (kaikki pienellä) KIRJOITETAAN KASSALLA SIIHEN VARATTUUN PAIKKAAN (KUPONGIT). SAAT ALENNUKSEN OSTOSTESI LOPPUSUMMASTA JA SE KOSKEE KOKO VALIKOIMAA, PL. KALKLITIR -MAALIT. VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET SUORAAN TÄSTÄ, KLIK.

Nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja tilata vaikkapa herkkuja kesäviemisiksi tai itselle nuo ihastuttavan sandaalit ;)

Jutta

* postaus toteutettu yhdessä duo-living lifestyle -myymälän & verkkokaupan kanssa.

 1. Kiitos koodista. Tuo House Doctorin tuoli on erityisen kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Mä olen ainakin sellainen tuolifriikki, ettei toista :D Heti tykästyin tuohon, mutta paikkaa en vielä ole keksinyt... Pikkujuttu! ;)

   Poista
 2. Tosi ihania juttuja - pitääkin käydä katsomassa, löytyisikö meillekin jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihastuttava paikka ja tuotteet edustaa ainakin allekirjoittaneen makua ihan kympillä. ;) Ehkä juuri siksi siletä monia juttuja meille kotiinkin on päätynyt.

   Poista

 

Newsletter

Widgets