Top Message

www.oblik.fi

Yksi sisustushaave on nyt toteutunut!

Heipä hei, ja pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Aurinko ja lämpö on pitänyt 
tämän mimmin kiireisenä viime aikoina (eli oikeammin on pitänyt minut rannalla aurinkoa palvomassa ja ulkoilmasta nauttimassa) :D. Mutta täällä ollaan, ja energisempänä kuin pitkään aikaan!

Kun muutimme joulukuussa nykyiseen kotiimme, oli sisustushaaveita listattuna vaikka minkälaisia. Sisustamaan ei kuitenkaan juuri olla ehditty, sillä remontit ja asettuminen kodiksi on tuntunut venyvän aika pitkälle. Ei sillä, kodiltahan tämä jo todella tuntuu, mutta päätimme alun alkaenkin, ettei sisustus ole prioriteettilistalla kovin korkealla ennen remonttipuuhien valmistumista. Seinät meillä huutaa edelleen tyhjyyttään, ja vasta nyt alkaa olla huonekalut kasassa olohuoneen osalta. Valmista ei kuitenkaan vieläkään ole, mutta yksi haave on nyt toteutunut; 
String Pocket!


Ja onneksi tämä miettiminen kesti tovin, sillä hylly oli alunperin toiveena valkoisen värisenä. 
Aika teki tepposet ja kun törmäsin kuparin väriseen yksilöön, olin myyty. 
Ihmetyksekseni myös toinen osapuoli oli samantien  kuparin kannalla. Aika cool, eikö? ;)


Valkoinen olisi oikeasti hukkunut tuohon seinään ja menettänyt sen kaiken kauneutensa seinää vasten. 
Vai olisiko?

        

Mietin paikkaa hyllylle myös pitkään, ja alkuperäisen suunnitelman mukaiselle paikalle tätä ei lopulta laitettukaan. Nyt se saa olla tässä, ja on oikein hyvä juuri näin. :) Jos joskus kukkaron nyörit antaa myöden, voi sarjaa helposti täydentää suuremmaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi pyrin valitsemaan sellaisen hyllyn jonka voi helposti siirtää mihin tahansa huoneeseen jos mieli vaikkapa muuttuukin.


Eli kyllä, kupari on vallannut myös tämän neidon sydämen. :)
Ehdottomasti vaikein juttu oli tavaroiden valitseminen. Kuinka se voikaan olla niin haastavaa? Kätevää on kuitenkin se, että niitähän voi mielen muuttuessa helposti vaihdella ja tehdä jos jonkinmoisia asetelmia. On se kyllä niin, että heti tuli enemmän asutun näköistä, kun seinälle saatiin edes jotain! Tyhjät seinät on näyttäneet siltä, että tavarat olisi kannettu sisään eilen. :D Mutta pikkuhijaa hyvää tulee. Kehyksiä on tuossa odottamassa myös olohuoneen seinille pääsyä, mutta kun joku vielä keksisi mitä niiden sisään valitsisin kaikista maailman vaihtoehdoista ;)

Kiitos kun olette siellä, vaikka hiljaista on allekirjoittaneen osalta ollutkin!!
- J -
(Ja aivan, tämän hyllyn kaveriksi ne kortitkin lopulta päätyi. Vanhojen puukehysten kanssa, joista lasit on ajan saatossa hajonneet... )

 1. Kiva kuparina taikka sitten valkoisena, molempi parempi. Mulla valkoinen String on odottanut asentamista seinälle jo puolisen vuotta, ehkäpä kohta alkavalla lomalla...

  Kuparinen pomppaa selkeästi valkoisesta seinästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin todella pitkään sitä valkoista. Sitten näin kuvia, jossa valkoisten string -hyllyjen keskelle oli asetettu yksi (vai olikohan kaksi) kuparin väristä. Se oli todella kaunis. Joten päädyin kupariin lopulta. Jos siis mieli edelleen valkoista haluaa, voi tämän laittaa niiden valkoisten keskelle :)

   Meillä muuten tuppaa käymään usein samalla tavalla - tavarat odottaa kokoamista/asentamista/kiinnittämistä jossain nurkassa ihan luvattoman kauan :) Mutta lomalla kerkiää sitten :)

   Poista
 2. Aivan mieletön löytö toi kupari, sopii teille ihan täydellisesti! Eli paljon parempi tuohon kohtaan kuin valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä aika täpinöissäni kun tajusin että näitä kuparin värisenäkin saa! :) Ja sopivan pieni hylly tälle värille, ettei tule kupari-ähky samointein ;)

   Poista
 3. Ihana tuo musta liitutaulu tuolla taustalla!! Aivan fantastinen!! Ja siis, todella upea tämä kuparihyllykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsku, liitutauli tehtiin vintiltä löytyneestä vanhan kaapin taustalevystä ja maalattiin itsetehdyllä litutaulumaalilla mustaksi. Toi sopivasti särmää vitivalkoiseen keittiöön :)

   Kupari ei oikein alkuun minua sytyttänyt, vaikka kuinka yritin nähdä siinä jotakin kaunista. Mutta nyt... Olen melko hullaantunut tähän väriin!

   Poista
 4. No kyllähän tuo väri sopii tuohon kohtaan kuin nenä päähän! :) Valkoinen valkoisella ei olisi ollut yhtä näyttävä ja sitten passaa tuon saarekkeen pariksi. :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, olen samaa mieltä. Jotenkin vain se valkoinen kutkuttelisi turvallisuudellaan ;) Ei sitten kyllästyttäisikään myöhemmin(?). Mutta epäilen, että jos tämän nähtyäni olisin valinnut valkoisen, olisin alkanut katumaan etten uskaltanut :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Onneksi en antanut epäröinnille valtaa ja uskalsin valita jotakin muuta valkoisen sijaan :) Kuvissa hylly näyttää jotenkin olevan liian ylhäällä, muttei luonnossa lainkaan. Nyt vasta aloin tutkimaan tulikohan sittenkin liian ylös. Mutta ei - näin on hyvä! :)

   Poista
  2. Kuvat monesti vääristää mittasuhteita. Samaa mietin, kun katsoin Octoa meidän keittiön pöydän päällä, näytti olevan ihan kummallisella korkeudella. Mutta luonnossa -juts hyvä! Ja sisustusasioissa kannattaa olla joskus rohkea :)

   Poista
  3. Se on kyllä totta. Kameran linssin takaa mittasuhteet saa ihan oman elämänsä. :)

   Maltti on valttia ja rohkeus palkitaan ;)

   Poista
 6. Meillä on valkoinen, mutta ottaisin nyt itsekin jonkun muun värisen. Silloin aikoinaan ei ollut valinnan varaa. Onnen pekka! Tuo sopii täydellisesti teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa, että odottelin tämän kanssa joitakin kuukausia. Silloin ei mielestäni kuparista vielä ollut. Tai voi olla että olikin, mutten osannut kaivata vielä silloin :).

   Todisti jälleen sen, että hosuminen ei kannata ;)

   Poista
 7. Tuo on kuin tehty teille ;) Todella kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos paljon! Olen kyllä aika ihastunut tuohon itsekin :)

   Poista
 8. Oikean valinnan teit, hylly näyttää minusta tosi hyvältä ja tuohon paikkaan sopivalta.Niin mukavasti taustalta pilkahtelee muitakin kupariesineitä,ei kuitenkaan liikaa vaan juuri sopivasti.
  Kaunista teillä,ei voi muuta kuin ihailla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ehkä eniten aina pelkään jos valitsen muuta kuin turvallista valkoista... Siis, että sitten tulisi helposti liikaa toistettua tehosteeksi tarkoitettua väriä. Vielä ei kuitenkaan onneksi olla liiallisuudessa, mutta ehkäpä kupari saa nyt meidän kodissa riittää ;).

   Ja kiitos Ani! On ihanaa, kun pikkuhiljaa pääsee paneutumaan sisustusasioihinkin maalauspuuhien ja pintamateriaalien valitsemisen välissä :)

   Poista
 9. Onpa todella kaunis! Omani valkoisena on ollut lattialla paketissa viikon verran. jospa se kohta seinään saisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on kyllä todella kaunis myös! Meillä on tämä olohuone/keittiö -tila niin suuri ja melko valkoinen jo itsessään että se olisi tosiaan saattanut hukkua ja menettää kauneutensa. Mutta mikäli sarjaan tulee meille joskus jatkoa, on se varmastikin valkoista ;)

   Poista
 10. Kyllä on kaunis! Ja sopii teille täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Olen kyllä lopulta nyt ihan tyytyväinen tähän valintaan valkoisen sijaan :)

   Poista
 11. On hyvä asustaa uudessa kodissa hetken ennen lopullista sisutamista sun muuta. Näin huomaa mikä on parasta ja käytännöllistä....tuo hylly on kuparisena hyvä. Kuten sanoit valkoinen olisi "hukkunut" valkoiseen seinään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pitää kyllä täysin paikkansa. Sitä vain ei millään malttaisi odottaa, että saisi kodikkaan tunnelman ja kaikki haaveilemansa tavarat paikoilleen. Onneksi on ollut vähän muuta puuhaa tässä puolen vuoden aikana, ettei kovasti ole ehtinyt tällaisia yksityiskohtia hiomaan. Tämä "odotteluaika" on avannut paljon uusia ajatuksia omaan mieleen ja toiveisiin myöskin. :)

   Poista
 12. Liityn kuoroon. Aivan mielettömän kaunis! Mulla on akuutti String-kuume, haluaisin työpöydäksi/kirjahyllyksi String-järjestelmän. Tosin valkoisena, mutta ainakin Pocket on ihana kuparisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Työtasoksi jossakin kohtaa myös itse haluaisin sarjaa laajentaa, mutta arvokkaita kun ovat - on valitettavasti odoteltava tovi sen haaveen toteuttamiseksi :). Onneksi täydentää voi myös pikkuhiljaa! Siitä tämä on todella kätevä!

   Poista
 13. Tuo kuparinen on ihana ja sopii tuohon kohtaan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan itsekin yllättynyt miten tykästyin siihen niin kovasti. Onneksi uskalsin valita tämän :)

   Poista
 14. On kyllä mahtavan HIENO!! Ja asetelma stringissä on kans ihan huippu. > Ei ole liian asetellun näköinen. :)

  Mie kuolasin kirpparilla kupariastioita, ei ois olleet edes kalliita, mut jätin ostamatta (arvaat varmaan miksi, > raivausinto puhkuu :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee jopa nyt pikkaisen huono omatunto kun ostan jotakin uutta. Eihän siitä ole aikaakaan kun manailin tavaran määrää ja kiikutin sitä myytäväksi... No mutta aika vähän on tullut poisheitetyn tilalle kuitenkin, joten tapu tapu - hyvä minä! :D

   Tiedätkö, paljastan että kyllä sitä aseteltiin aika pitkään että lopulta se tuohon tuollaisena kelpuutettiin ;) Ensin hyllyllä oli jotain ihan muuta, mutta näin on hyvä. Ainakin juuri nyt. Mielen saa kuitenkin muuttaa aina :D

   Poista
 15. Hyvä värivalinta! Korostuu mielestäni edukseen valkoisesta seinästä ja samalla sopien muuhun ympäristöön (keittiöön/saarekkeeseen). Toinen kiva idea, jonka kuvistasi bongasin eli kirjojen asettelu nurinpäin - vaikkei ihan käytännöllisin vaihtoehto, mutta kaikki kirjat sointuvat kivasti toisiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Alkuun meinasin päällystää kirjoja vaalealla paperilla, mutta tajusin että se on melkoinen homma. Ensialkuun saivat siis kelvata näin, ja katsotaan jos joskus jaksaa kansia päällystää :)

   Suuremmassa kirjakokoelmassa tämä ei kyllä tosiaan taatusti ole käytännöllinen. Tällaiselle pikkuhyllylle valikoidut teokset kuitenkin jaksaa (toivottavasti :D) käännellä toisinpäin oikeaa etsiessä ;)

   Poista
 16. Kyllä tuo väri on tuohon parempi, ehdottomasti, kun valkoinen. Se olisi hukkunut tohon, kuten itsekkin epäilit. Mä en henkilökohtaisesti itse ole (vieläkään) lämmennyt kuparille, mutta muille se sopii kauniisti. :)
  Ja aivan ihanat asetelmat, hauska idea kääntää kirjat valkoinen puoli tänne päin. Tykkään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! Nyt olen saanut omalle valinnalleni onneksi paljon puoltoääniä, joten uskottavahan se on, että väripäätös oli oikea ;)))

   Muistatko kun minä myöskin jokin aika sitten taisin johonkin juttuusi kommentoidakin - miten en oikein tuohon kupariin vielä ole syttynyt... Niin.. Siitä on jo varmasti neljä kuukautta - joten mieltään voi jo ehdottomasti vaihtaa :D Piti vain näköjään taas hetken makustella asiaa ennen kuin sen omaksi jutuksi/väriksi oivalsin :)

   Kirjat piti tosiaan päällystää ensin, mutta hätähousuna en jaksanut alkaa vielä siihen hommaan, joten olkoot noin. Aika kiva siitä tosiaan väärinpäinkin tuli! :)

   Poista
 17. WAUUUU!!!! Siis sopii teille hyvin, itselleni vieras väri tuo kupari!!! Nice, i like :))

  VastaaPoista
 18. Miten näyttääkin niin ihanan raikkaalle tuo kupari! Saa kyllästymiseen asti nähdyn String-hyllynkin näyttämään uudelta idealta. Hienoa!

  VastaaPoista
 19. Hei ja kiitos itsellesi! Täällä ollaan vaikka harvoin tuleekin kommentoitua, mutta jokainen postaus tulee luettua ennemmin tai myöhemmin. :) Nyt oon hieman jäljessä lemppariblogieni postausten lukemisessa, mutta hiljaa hyvä tulee... niin sanovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama fiilis, jää hävettävän paljon postauksia väliin, ja jos ehdin lukea, on jäänyt kommentoimatta. Mutta koitan skarpata loman aikana tämän menetetyn hiljaisuusajan takaisin :)

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus näemmä kannattaa olla valitsematta turvallista ja tuttua ;)

   Poista
 21. Aivan upea!! Näyttää muuten tosipaljon upeammalta kuin myymälässämme!!! Olet sen sommitellut upeasti!!! :) Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna! Tämä kommentti kyllä lämmitti mieltä ihan super paljon!!! :)))

   Poista

 

Newsletter

Widgets