Top Message

www.oblik.fi

KOTONA!

Huhheijaa, kotona ollaan! Upea ensimmäinen vapaaviikko takana. Loma aloitettiin viikonloppumatkalla Riikaan kahdestaan isomman murun kanssa. Yksi ainokainen yö nukuttiin kotona ennen kuin kamppeet ja koko ryhmä rämä pakattiin autoon, veneeseen ja mökille. Rentouttava viikko ilman aikatauluja, kiirettä ja stressiä mistään. Ah, niin nautin tästä! Vielä onneksi kolme viikko edessä. Mökkiviikko tarkoitti lomaa myös tietokoneesta ja näin ollen myös blogista. Mutta täällä ollaan jälleen :)

Kameraan on tallennettuna viikon ajalta lähes 400 otosta, taidan palata niiden kanssa tänne vasta huomenissa, on sen verran purettavaa tuossa kuvasaaliissa ;)

Juhannus oli ja meni siinä samassa viikon hurmiossa. Meillä oli ihanaa, toivottavasti myös teillä!!

Ainakin tämä karvainen kaveri nautiskeli laineiden liplatuksesta, vapaana olemisesta ja tekemättömyydestä sen verran, etten tiedä miten saan hänet totutettua jälleen remmin päähän ja takaisin kerrostaloelämään :D.

Oikein lämmintä kesäkuista yötä, ja ilmeisen helteistä huomista päivää samalla!
- J -

 1. Loma. <3
  Juuri tuollaista sen pitää ollakkin. Itse yritän (kuten huomaat, niin huonosti) vierottautua hetkeksi myös koneelta, onneksi Juhannus meni ilman, jos puhelinta ei lasketa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teki kyllä nannaa. Koneesta erossa oleminen siis. Televisio avattiin tasan kerran, katsottiin uutiset, jonka jälkeen toosa jälleen suljettiin. Ja hups, minäkin käytin puhelinta viikon aikana nettiyhteyden saamiseen. Mutta vain kahdesti ;)

   Poista
 2. Nyt pidetään peukkuja että säät suosivat kaikkia lomailijoita!
  Mukavaa ja letkeää loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Ja peukut kaikki ylös muidenkin, vasta lomaa odottelevienkin puolesta :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets