Top Message

www.oblik.fi

TAPETTIRAKKAUTTA / UUSI KOTI

Kävin tänään Sisustuksen Koodissa Annen juttusilla ja pohdimme hieman tulevan olohuoneemme seinäpintoja ja muutakin sisustusta. Poistuessani liikkeestä tapettikirjan kanssa, mielessäni alkoi vilisemään hillitön määrä uusia ideoita uuden kodin värimaailman rakentamiseen.

 Ja mistäkö tapetista sitten innostuin niin paljon? No tästä! 

Morris & Co:n Mary Isobel kuosi on ehkä erikoinen tykästyminen itseltäni ja jopa hieman hätkähdin miksi siihen niin ihastuin. Ehkä eniten hämmennyin itse suosikistani, koska siinä oli kukkakuosia ja pientä metallinhohtoa. En ole kovin romanttisen tyylin ystävä ja siksi moni kukkatapeteista on saanut karvani pystyyn. Ei kuitenkaan tämä. Tässä kuviot ovat jokseenkin moderneja ja selkeitä. Tässä kädessäni olevassa mallipalassa kuosi näyttää vieläkin kauniimmalta kuin yllä olevassa kuvassa. Jos vielä liikkeessä ollessa rakkaus ei syttynyt, niin viimeistään kotona tuota kuosia tuijottaessani. Poimin sieltä muutamia sävyjä, jotka voisi toistua mm. sisustustyynyissä tai vaikkapa nojatuolin verhoilussa.

Kiitos vielä Annelle niin parhaasta palvelusta!!

Mitäs sanotte?
Jutta

- -

Translate: Wallpaper love from Morris & Co (Mary Isobel)

 1. Suloinen tapetti, vaikka ei tosiaan vastaa määritelmältä sitäkään, mitä itse lähtisin hakemaan. Hieno taito osata välillä astua boksin ulkopuolelle. Pienikuvioisena sopii varmasti täydellisesti siihen tunnelmaan, mitä hait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Ei vastaakaan! Mutta joskus on tekee kyllä terää yrittää ajatella eritavoin kuin ennen. Oma tyyli pitää kuitenkin säilyttää, joten siinä välimaastossa onkin haasteita liikkua :)

   Poista
 2. Tapettipostauksia on ilmoilla enemmänkin. Kurkkaa blogiini. Itse pidän tapeteista, mutta en kuitenkaan halua käyttää niitä, ihan käytännön syistä. Kissa raapii seinät alta aikayksikön. Täytyisi laittaa joku plexi päälle, että säästyisivät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Ja niin ajankohtaista. Täytyypä tulla kurkkimaan :)

   Ja voi harmi teidän kisua. Ihan ei varmaan plexillä tee mieli päällystää seiniä tapettien suojaksi... Höh!

   Poista
 3. On kyllä kaunis kuosi! :) Välillä toivoisi itsekin asuvansa vanhassa talossa, jota voisi sisustella juurikin kukkatapetein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin ihan uutta itselleni, kun nykyiseen ei ole millään sopinut tämäntyyppiset kuosit. Uuteen paikkaan ne taas passaa mainiosti :)

   Poista
 4. Me töydennetään hyvin toisiamme kun mä teen just musta-valkoista työhuonetta yläkertaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Noniin, hyvä että erilaisia tiloja on tulossa - jokaiselle jotakin! Säkin oot sitten astunut boksin ulkopuolelle? ;) En ainakaan paljoa muista teillä mustavalkoista olleen aiemmin.

   Poista
 5. Yllättävä tapetti :D Voin vain kuvitella miten kodikkaan tunnelman tuolla voi luoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella yllättävä! Itsenikin mielestä. Katsotaan millaiseen lopulta päädytään :)

   Poista
 6. No ohhoh. Nyt kestää vähän aikaa totutella siihen, että Jutta on valitsemassa värikästä kukkakuosia :D. Mutta se johtuu ihan vaan siitä, että en ole osannut hahmottaa sitä teidän uutta kotia vielä ja ajatukset on edelleen niin sitkeästi edellisessä.

  Vaikka kuosi on värikäs ja tavallaan aika kirjavakin, niin kaikki värit on kuitenkin mukavan rauhallisia ja "vanhoja". Mielenkiintoista nähdä, päätyykö se seinään ja mitä se saa kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D :D Eikö! Tykkään hurjasti käytetyistä sävyistä ja niiden yhdistelmästä. Jotenkin niin levollista. Tästä kyseisestä tapettikirjasta valikoitui ainakin yksi tapetti uuteen kotiin, nähtäväksi jää mikä ja mihin tilaan ;))

   Poista
 7. Oi, kiitos linkkauksista <3
  Olen niin fiiliksissä teidän projektista, että siitä oli kiva päästä kuulemaan vähän syvemmin :) Tulee aivan ihana. Tuo tapetti on tosiaan kauniin herkkä ja heleä, luonnossa kuvaakin kauniimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun kiitos itsellesi avusta! Pekka on tänään palauttamassa kirjaa ja mä laitan sulle mailia vielä myöhemmin. Yksi kuosi vei molempien sydämen :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets