Top Message

www.oblik.fi

Black & White Girls Party

Nyt on tytöt juhlineet ja on aika purkaa kuvamateriaali teidän iloksenne.
Teemana (tälläkin) kertaa mustavalkoista. Näitä värejä on kattauksessa ja somistuksessa todella helppo yhdistellä keskenään ja lisäksi kaapista löytyi sopivia tarpeita entuudestaan.

Juomapulloista irroitettiin etiketit, ja tilalle liimattiin Tigerin hauskaa viiksiteippiä.Olin ostamassa tyhjiä pulloja ja metsästin niitä monestakin paikasta. Kauhukseni huomasin, että ne maksoivat n.6e/kpl. Tämän jälkeen tajusin, että olvilla on olemassa aivan valkoinen siideripullo, joka sopisi ulkonäkönsä puolesta mainiosti. Pääsi huomattavasti halvemmalla (sisältökin oli tietysti plussaa).Hauska idea, joka myös varmasti huomataan, on tulostaa paperille omat etiketit skumppapullojen kylkeen. Muutkin pullot tietysti käyvät ;)Yksinkertaisimmillaan servetit on taiteltu noutopöydälle ympyrään, josta ne on helppo napata mukaan lautasta täyttäessä. Popparit saa kivasti laitettua A4 -kokosiin paperisuppiloihin. Helppoa ja nopeaa!Tortillat on takuuvarma tarjottava, ja sopii mainiosti nyyttärihenkisiin illanistujaisiin. Ruoan valmistamiseen ei ensinnäkään tarvitse varata paljoa aikaa ennen vieraiden saapumista, vaan aineksia laitetaan esille sitä mukaan, kun niitä joku tuo tullessaan. Sopii tällaiselle kaltaiselleni kokkikolmoselle, joka onnistuu vain joka kolmas kerta valmistamaan toivotunmakuista ruokaa. Ja jos maku sattuisi osumaan kohdilleen, usein ulkonäkö ei sitten hivele silmää. :D

Sellainen lankalauantai tänä vuonna. Ilta oli mahtava ja kuulumiset saatiin vaihdettua pitkästä aikaa kunnolla. Ystävät <3

- J -

 1. Hauska idea! mun täytyy käyttää tätä joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pienellä vaivalla saa tällaisia juttuja tehtyä :) Rakastan niin tätä juhlasuunnittelua ja toteutusta. Toisinaan kuitenkin aika ei riitä kaikkeen siihen mitä haluaisi tehdä.

   Poista
 2. Oliko nyt ihan pakko mainita tortillat :D. Kauhee mieliteko tuli ja kello on kymmenen ja kaupatkin kiinni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Annukka! Jätän mainitsematta ensi kerralla :D. Onneksi ne on huomenna hetken taas auki, niin saat haettua tarpeita jos mieliteko ei ole aamuun mennessä laantunut ;)

   Poista
 3. Ihan tajuttoman upeat somistukset. Noi bileet on varmasti olleet ihan huiput. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoisen ihanat pirskeet! Juhlasomistus on aivan mielettömän hauskaa. Arkena kun ei niin tule somisteltua ;)

   Poista
 4. Ei vitsi miten mageet kattaukset ja koristelut! :D Oli varmaan ihan super hauskaa. <3

  Ai niin, muistathan päivittää blogini uuden osoitteen sivupalkkiisi... siellä näyttää keikkuvan vielä vanha osoitteeni. :)

  http://whiteandfresh.casablogit.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina, pienellä vaivalla persoonallista koristelua saa aikaiseksi. :)

   Kappas, en ole yhtään tajunnut, kiitos kun muistuttelit, käynpäs heti muokkaamassa sen oikeaksi!

   Poista
 5. Wau, ihan mielettömät koristelut ja yksityiskohdat!! Nyt iski ihan hillitön juhlasuunnitteluvaihde päälle! :) Meillä on kesällä tiedossa yläasteen tyttösten kokoontuminen ja järkkäillään jotain ysäriteemaa siihen kanssa. Ei malttais odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kuulostaa kivalle. Siihen teemaan saa vaikka mitä kivaa järkättyä! Ajoissa aloittaminen ei ole koskaan pahasta ;)

   Poista
 6. Waude mitä koristeita! Voi kun jaksaisi itsekin joskus väsätä tuollaisia :) Teillä on varmaan ollut ihan mahtavat pirskeet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa pitkästä aikaa nähdä naisia elämän varrelta. Valitettavan harvoin nykyään ehtii tällaisia järjestämään :) Mutta se on kaiken sen vaivan väärti!

   Poista
 7. Ihanat tyttöbileet olet järjestänyt, toivottavasti juhlat onnistuivat, puitteet ainaskin upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistui kyllä todella hyvin :). Juhlista ihanat tekee ihmiset - vaikkakin tällainen juhlakoristeluihminen väkertääkin somisteita ihan hulluna ennen iltaa, on yhdessäolo parasta :D

   Poista
 8. Onpas kivannäköistä :) Toimii tyttöjen illassa hyvin, meille miehille riittää, että juomaa on tarpeeksi ja se on kylmää :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Pikkuinen väsäily on vain niin rentouttavaa ja saa hyvälle mielelle :)

   Poista
 10. Aivan ihanat koristeet, viiksipullot varsinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se viiksiteippi vain eksyi koriin Tigerissa jo jokin aika sitten. Vasta nyt sille löytyi käyttöä :D

   Poista
 11. Voi vitsit, kun olet nähnyt vaivaa ja tuunannut nuo pullot upeiksi. Aion niin varastaa nämä ideat sinulta seuraavaan omaan tyttöjeniltaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se suuri vaiva ollut, varsinkin kun nuo etiketit sai pois ihan leikkaamalla eikä ollut liimattu kiinni. Teippiä vain ympärille ja that´s it. Ideaa saa vapaasti käyttää ja toteuttaa :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets