Top Message

www.oblik.fi

DIY // RUUKUNSUOJUS TULOSTINPAPERISTA

Kun sopivan kokoista, muotoista, matalaa/korkeaa, väristä kukkaruukkua ei löydy kotoa - on se tehtävä itse!
Tarpeet ja työvaiheet ovat sangen yksinkertaiset. Etsi kotoa (tai muualta) käsiisi sopiva pahvilaatikko tai vastaava. (Meillä oleva pahvilaatikko on napattu Tiimarin konkurssimyynnistä ennen joulua kotiin. Sen suurempaa käyttötarkoitusta laatikolle ei ole ollut mietittynä. Lahjalaatikoksi kai sen alunalkaen ajattelin.) No mutta. Ajaa nyt juuri sopivasti asiaansa täällä kotona ;)

Seuraavaksi etsi tulostinpaperia (muukin paperi käy tarkoitukseen). Rypistä paperit ja taittele pahvilaatikon päälle. Teippaile muutamalla teipillä, jotta paperi pysyy kiinni. Ja niin. Se olikin oikeastaan sitten siinä. Itse leikkasin vielä palasen kierrätyspaperia ja leimasin sen. Pienellä pyykkipojalla kiinni ruukunreunaan ja avot kun on hieno. Oikein design. My Design ;).

Muista suojata sisällä oleva ruukku pienellä hedelmäpussilla, ettei pahvi + paperi kastu ja pehmene. Ruukunsuojuksen voi toki taitella myös ihan perinteisen kukkaruukun päälle. Meiltä sopivaa sellaista ei valitettavasti löytynyt, joten lahjalaatikko ajaa asiaansa täydellisesti! 

Kivaa sunnuntaita!
Jutta

 1. Ihana idea, tuo tulee takuulla käyttöön, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Pieni idea - suuri apu kun sopiva ruukku kotoa puuttui :)

   Poista
 2. Sunnuntaita!
  Täysin väärä postaus kommentoida, mutta olitte tehneet tosi tyylikkään ja ajankohtaisen näköisen pyöreän ruokapöydän, I like! Kivat avarat ja rouheat puitteet sisustaa muutenkin :-) Meillä Hubanessa haaveillaan myös mielenkiintoisista tiloista, vaikka nyt asutaankin molemmat hyvin perinteisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ei se mitään haittaa. Ei me lasketa kuka kommentoi mihinkin ;))

   Pyöreä pöytä syntyi tarpeesta ja tarve syntyi arjesta. Joten siinä se nyt on, käytännöllisenä ja kauniina kuin mikä. Useimmiten parhaat ratkaisut syntyvätkin juuri niin :)

   Poista
 3. Tämä vinkki ehdottomasti korvan taakse muistiin tulevaa varten. Ihana!

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä ihan ylivertainen silmä kaikelle yksinkertaisen kauniille!! Tääkin on ihan huippu. Jos tosiaan muistaa olla liikoja lotraamatta kasteluveden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka! Luulen että varuiksi taidan kastella kukan (joka pysyy hengissä mahdollisesti kolme päivää :D) ilman ruukkua. Ettei vain käy vahvinko ;)

   Poista
 5. Aivan mieletön idea ja MY DESIGN on paras merkki EVER! ;D

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets