Top Message

www.oblik.fi

SISUSTUSINSPIRAATIO: TUMMAT SÄVYT KUNGSHOLMENISSA

Monesti kun etsin inspiraatiota, avaan ensimmäisenä muutaman tietyn välitysliikkeen sivut. Yksi niistä on Fantastic Frank. Minun makuuni heidän stailaukset ovat juuri sopivan rentoja ja boheemeja. Ei lainkaan kliinisiä tai tyhjiä. Tällä erää bongasin ihanan pikkukodin Kungsholmenista, joten sukelsin jälleen inspiraation vietäväksi. Tällä kertaa jäin ihailemaan erityisesti kodissa käytettyjä tummia sävyjä, jotka ulottuivat seinäpinnoista ja kaapistoista aina tekstiileihin ja piensisustukseen saakka.



Tämä myynnissä oleva koti huokuu juuri tämän hetken trendejä väreistä ja materiaaleista alkaen. Lisäksi sopiva kerroksellisuus kiehtoo hurjasti. Wau! Vihreä samettisohva on omaan silmääni koko kodin kruunu. Sytyttääkö tämä koti sinua?

Jutta

  1. Vaatehuoneen sininen väri on yllättävä. Vessan vihreät kaakelit ovat tosi kivat, eli kyllä, tykkään !

    VastaaPoista
  2. Just sihen vihreään sohvaan iskin minäkin silmäni. Vau!

    VastaaPoista
  3. On kyllä upea ja inspiroiva koti! Tuo samettisohva on kyllä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisista on ihana inspiroitua, vaikka en ehkä näkisikään ihan yhtä tummanpuhuvaa kotia meillä. Mutta rikkautta on erilaiset tilat ja ympäristöt, jotka saavat aikaan näin suurta inspiraatiota <3

      Poista
  4. Sohva on todella herkullinen ja kyllä koko koti viehätti minuakin ❤️

    VastaaPoista
  5. Silmäni suorastaan ahmivat kuvien yksityiskohtia ja värejä, voisin noukkia noista minkä vain, niin kiinnostavilta ne näyttävät. Värit luovat kodikkuuden ja "rytmittävät" tilan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! Tässä oli mielettömän paljon persoonallisia ratkaisuja, joita voisi ammentaa äärettömästi inspiraatiopankkiin. Kuvia jaksaa katsella pitkäänkin, ja silloin tietää että tässä on todellakin sitä jotain <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets