Top Message

www.oblik.fi

KAUNIIT MALJAKOT LUONNONKUKILLE


Olen melkoinen luonnonkukkien ystävä ja odottelen keväisin malttamattomana sitä hetkeä kun saan taas kantaa kaikenmoisia oksia, heiniä ja kukkia sisälle. Maljakoita meillä on kuitenkin ollut todella huonosti. Ruukkuja jonkin verran, mutta leikkokukille ja pienille luonnon vihreille oksille ei oikein mitään sopivia. Toisinaan heinät on laitettu vanhoihin juomapulloihin ja posliiniruukkuihin. Välillä ne ovat istuneet juomalasin sylissä.

Living 24/7 verkkokaupan omistaja Pia laittoikin minulle kauniin viestin keskellä parasta luonnonkukkien heräämisen aikaa. Mikä täydellinen ajoitus! Tänä keväänä ja kesänä ei tarvitse jättää yhtäkään kukkaa ojanposkeen sillä verukkeella, ettei sille olisi sopivaa maljakkoa/pulloa valmiina.

En ole pitkään aikaan vieraillut näin ihanan verkkokaupan sivuilla ja alkoi jopa tulla pieni ähky maljakoita valitessani. Olisin voinut valita niistä jokaisen kotiimme, mutta piti pitää maltti matkassa tuotekuvia katsoessani. Living 24/7 on siis uudenkarhea verkkokauppa, ja tyyliltään täysin minun makuuni. Tuotemerkkejä löytyy mm. House Doctor, Bloomingville, Ylva Skarp, Verso Design, By Nord, Skansinavisk... Eli kaikki, mitä skandinaavisen tyylin ystävä uskaltaa edes toivoa.

Peukutan isosti kotimaisten myymälöiden ja verkkokauppojen puolesta ja tilaan tavarat aina ennemmin suomalaisen yrityksen kautta. Näin toimimalla työllistämme samalla myös suomalaisia työtä tekeviä ihmisiä. Suosittelen lämmöllä vierailemaan tämän liikkeen sivuilla! Löydät kotiisi arjen kauneutta ja ihastuttavia (+ tyylikkäitä!) tuliaisia vaikka juhannukseksi ystäville!

Tällä kertaa luonnonkukille (+Lidlin krysanteemit tietysti) valikoitui kolme erilaista House Doctorin maljakkoa, jotka muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Kun kukkia asetellaan useampaan maljakkoon, on minusta tärkein asia se, että maljakot ovat keskenään hieman erikorkuisia ja -tyylisiä - kuitenkin siten että harmonia säilyy. 
Olen aika fiiliksissä näistä vihreistä luonnon aarteista täällä (mies pudistelee päätään, että taas se alkaa ;)). Nämä maljakot päätyvätkin varmasti paraatipaikalle uudistuneen ruokailutilan seinälle/hyllylle. Perjantaina nimittäin iskin inspiraatio kymmenen aikaan illalla ja täällä ollaan kannettu tavaroita koko viikonloppu edestakaisin. Nyt alkaisi pikkuhiljaa kalusteet asettautua ja lisää muutoksesta varmasti ensi viikolla.

Heti ensi viikon alussa alkaa myös täällä blogin puolella pitkästä aikaa arvonta! Arvomme Living 24/7 verkkokaupan kanssa yhteistyössä jotakin todella kaunista - kannattaa todella pysyä kuulolla...

Suloista sunnuntain iltaa,
Jutta
 
EDIT! Verkkokaupassa alkoi juuri -20% alennuskampanja kaikista ruukuista ja maljakoista!
 

  1. Luonnonkukat ovat myös mun lemppareita <3
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne niin kauniita, etenkin näin alkukesästä kun kaikki on vielä tuoretta ja juuri "herännyttä" :) Oikein mukavaa viikkoa sinulle Sanna :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Ja onpa kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Nykyään tuntuu että itselle tällaiset vinkit on ainakin todella hyviä, kun en ehdi pyörimään netissä niin paljoa että löytäisin näitä uusia tulokkaita. :) Ja kiitos kommentistasi kuviin :)

      Poista
  3. Oi että kun on kaunista<3 meillä on luonnonkukkia nykyään ympäri vuoden omasta puutarhasta sisätiloissa mutta koska meillä on menossa rankka minimlaismikausi nyt niin maljakkoina toimivat lasipurkit:) Odottelen että tyttöjen savityötunneilta kotiutuu jossain vaiheessa heidän pikku maljakko-tuotoksiaan::) Kauniita kyllä ovat nämä sinun pikkumaljakot ja kukkaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Susanna :). Meilläkin monesti talvella kannetaan havuja sisään ja syksyisin oksia. On meillä vain kaunis luonto ja nyt se tuntuu kyllä antavan parastaan. Lasipurkit on kyllä loistavia myös tähän tarkoitukseen! Ja oi, kuulostaa ihanalta tuo savityötuntien tuotokset. Niillä vasta onkin aikanaan tunnearvoa <3

      Poista
  4. Kauniita kuvia ja maljakoita kaimaseni <3

    VastaaPoista
  5. Luonnosta ne parhaimmat ja kauneimamt löytyvät. Pöydällä tuoksuu nyt syreenin oksat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Harmi että syreenistä tulee itselleni melkoisia allergisia reaktioita. Muuten kantaisin myös niitä ehdottomasti sisälle :)

      Poista
  6. Luonnonkukat - kunhan ei liian tuoksuvat tällaiselle tuoksuallergikolle - ovat ihania!
    Ja kauniita ovat myös nuo maljakot - joita tietenkin on pakko käväistä tutkailemassa tuolla verkkokaupassakin, vaikka maljakoita meillä riittääkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Itsekään en valitettavasti kestä esim syreenin tuoksua, aamulla herään muuten silmät turvonneina, mikäli niitä on sisätiloissa. Se on harmi, sillä nekin on niiiin kauniita että mielelläni taittaisin pienen oksan maljakkoon :) Ja eikös ollutkin ihana verkkokauppa! Taisi tulla ihan mun suosikkini ;)

      Poista
  7. No onpa kiva, että löysin tämän kaupan nyt uudelleen sinun blogisi kautta.. Näin mainoksen facebookissa jokin aika sitten ja jäin klikkaileen ja tutkimaan pitkäksi aikaa. Sanoin miehellekin, että löysinpä kiva verkkokaupan! Ja sitten en enää kyennyt muistamaan nimeä, enkä löytänyt koko putiikkia.. Mutta arvelin, että tästä kohistaan kohta blogeissa, ja törmään siihen varmasti uudelleen.. Oikein kiva juttu siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihan mahtavaa! Tämä on kyllä ihana verkkokauppa, löytyy monia suosikkituotemerkkejä ja sivut ovat hyvin toimivat. Se on nimittäin harmi, ettei kaikki edelleenkään panosta sivujen toimivuuteen. Jää moni ostos tekemättä kun sivut on sekavat tai jokin homma ei vain pelitä. Näillä sivuilla en törmännyt missään vaiheessa tällaiseen. Täydet kymmenen pistettä siis sivuista ja ah niin kauniista tuotteista myös ;)

      Poista
  8. Aivan ihania kuvia ja kauniita maljakoita <3 Mäkin just postasin valkovuokoista, vaikka inhoan öttiäisiä ja muita niin luontoon vaikka hanskat kädessä keräilemään näitä ihanuuksia :)

    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin vähän kammoinen kaikille örkeille, mutta kukkia kannan silläkin uhalla edelleen sisätiloihin. Olen kyllä kuullut kaikenmoisia kauhutarinoita öttiäisistä jotka sisälle tuleet kukista,mutta yritän unohtaa ne ;)

      Ihanaa viikkoa myös sulle <3

      Poista
  9. Aivan ihanat kuvat!!! ♥ Kyllä kesäkukat ovat vaan niin upeita!!! ♥

    VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets