Top Message

www.oblik.fi

PÄIVÄN ASU/ HAASTE

Päivän asu -haasteen Verkarantaan on heittänyt minulle Irina. Olin jo vähällä unohtaa saaneeni tämän, kunnes sain tämän uudelleen, nyt haastajana IMAGE. Saatoin myös vähän "tahallani" unohtaa tämän, sillä kuvattavana oleminen ei ihan ole se omin juttuni. Tästä samaisesta syystä en myöskään pidä muotiblogia. Minulla ei ole sille saralle juuri mitään annettavaa ja lisäksi yhden postauksen tekemiseen kuluisi varmasti ainakin kaksi vuorokautta. Miten voisin aina keksiä jotakin uutta ja ihanaa päällepantavaa? Nou nou. :D Ja siitä syystä meillä blogataankin kodista ja elämästä noin ylipäänsä. Mutta tämän haasteen tarkoitus kai olikin haastaa ei-muotibloggarit postaamaan päivän asusta, joten kukaan tuskin odottaakaan mitään vuoden muotipläjäystä ;) ?
Ihan ensimmäisenä piti tietenkin harjata eiliset kiharat suhtkoht siistin näköisiksi. Kakkospäivän kiharat ja kuivashampoo - pettämätön yhdistelmä :D. Ja sitten pitikin alkaa säätämään kameraa. Taisin unohtaa, että jotain kohdistustakin olisi ollut hyvä tehdä. Noh, säädöt suht kohdilleen ja eikun menoksi!
Ja kuten huomaatte, asuni on todella erityinen ja erilainen. Värinä musta (musta vaan on niin helppo, ehkä liiankin...), materiaalina puuvillatrikoo ja pellava. Voiko yhdessä postauksessa sanoa kahteen kertaan pettämätön yhdistelmä? Sanon sen nyt kuitenkin. Ja sitten se ensimmäinen kuva, jossa edes "näkyy" mitä päälläni on. Ja jos et näe/saa selvää - ei haittaa, kerron sen.
Pitkä trikoopaita / By Pia´s design
Pellavatunika / By Pia´s design
Leggarit / VILA

Olen melko ihastunut tähän kombinaatioon. Joku voisi sanoa että liiankin ihastunut. Harvoin ripustaudun tiettyihin vaatteisiin, näiden kanssa minulle on kuitenkin saattanut käydä niin.
Super omaperäistä ja superpersoonallista. Ja mikä parasta - tämän hetken muodin korkeimmalla huipulla! (Huomaathan ironian edellisessä ;) !)
Sitten olikin jo lähdettävä ulkoiluttamaan nelijalkaisia - mutta kerta kiellon päälle ;)
Jutta

Asuhaastetta en välitä nyt kenellekään erikseen eteenpäin. Jos joku kokee suurta poltetta asiaan ja tekee siitä vielä postauksen - toivon, että kerrot sen kommentissasi ja linkkaat blogiisi. 

  1. No hei! Hienoja kuvia ja upeat vaatteet - kokomusta toimii! Ihan menisit muotibloggarista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikö! Musta on niin cool ;) ja sitäpaitsi "ainamuodissa". Luulen, että jätän kyllä tästedes(kin) nuo muotihommelit muille ;)

      Poista
  2. No mutta, mä opin täss jo monta uutta juttua: me blogataan samoilla kameroilla, meillä on (melko)samanlaiset rillit ja sulla on paljon paremmat kiharat kuin mulla!
    Tuo pellavatunika näyttää kyllä kivalta, mäkin olen niitä ajoittain käynyt ihailemassa nettipuodin puolella. Ehkäpä satsaan joku kerta, olisi kiva tukea suomalaista käsityötä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Eli kyllä tästä sitten jotakin joku irti sai ;). Kamera on mielestäni ihan kohtuullinen tähänkin puuhaan. Ja mukavinta siinä on mielestäni sen koko. Jos pitäisi raahata kaksi kertaa suurempaa mötikkää mukana - tuskin ottaisin sitä ikinä mukaan mihinkään. Tarpeeksi löytyy myös säätöjä ainakin minulle. Enkä taida osata niitä kaikkia edes käyttää ;)

      Olen tykännyt näistä vaatteista kyllä paljon (By Pia´s), vaikkakin alkuun kaikki ei mennyt tuon ostosten kanssa ihan putkeen. Loppu kuitenkin hyvin ja kaikki hyvin. Nyt tästä tunikasta vasta mukava on tullutkin kun ajan kanssa pehmennyt :) Suosittelen siis!

      Poista
  3. Onnea kovasti vielä edelliseen postaukseen viitaten!

    Tuo asukokonaisuus on koukuttava, minulla on töissä päällä tuo "aina". Tunikoita on erivärisiä ja niitä vaihtelen fiiliksen mukaan.
    Eli huippis valinta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3. Iso yllätys se itselleni ainakin oli, mutta todella iloinen sellainen :).

      Niin minullakin - siis tämä päällä vähän ehkä turhankin usein. Tykkään sen helppoudesta ja materiaalin pehmennyttyä osoittautunut vieläkin ihanammaksi :). Minulla on joitain muitakin vaatteita tuolta, mutta tämä taitaa olla lemppari :)

      Poista
    2. Pellava tosiaan pehmenee käytössä!
      Tykkään siitäkin, että jos tuonne alle laittaa jotain juhlavampaa ja vaikka suorat housut, niin asu on kelpo myös vaativammassa tilanteessa.

      Poista
  4. Ihan mielettömän ihana postaus! Ja toi asu! Mä haluun tuollaisen tunikan myös. <3
    Sä olet niin kaunis, ihana nainen. Puss!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitoksia! Nämä "oman mukavuusalueen ulkopuoliset" postaukset on kyllä kammottavia :D Mutta en nyt siitä selityksestä voinut jättää toteuttamattakaan ;) Puss itsellesi!!!!

      Poista
  5. Kerrassaan ihana postaus, tulin niin hyvälle tuulelle tästä. Kyllä sinusta olisi ainesta myös muotibloggaajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sain sut hyvälle tuulelle :) Ja siitäkin huolimatta uskallan luvata sinulle, että muotibloggaria minusta ei tule ikinäkoskaanmilloinkaan ;)

      Poista
  6. Kauniita kuvia ja kaunis nainen. Rakastunut nainen oikein hehkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkaus on ihanaa <3. Toivottavasti se tunne ja hehku jatkuu läpi vuosien :)

      Poista
  7. Kiva asu ja sopii sinulle Jutta hyvin. ONNITTELUT KIHLAUTUMISEN JOHDOSTA - IHANAA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Ihana tapahtuma vei minut hetkeksi ihan muihin maailmoihin ja nyt vasta tuntuu että arkeen on palattu ja samalla tänne blogiin myöskin :)

      Poista
  8. Kauniita kuvia, Tuija osui asian ytimeen - hehkut ihan onnellisuutta! :) Ihan turhaan arastelet kuvattavana oloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI! Kiitos M! Onnellisuus on ihanaa. Sitä on syytä vaalia. <3

      Poista
  9. Ihana asu ja ihana postaus :) Hyvin tehty! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina! Ja kiitos myös tästä haasteesta. Vaikka minä itse kammoksunkin näitä, niin ehkä tältä mukavuusalueelta tosiaan on silloin tällöin hyvä myös hypätä pois :)

      Poista
  10. Onpa ihana asu! Olen mennyt sen Pia's myymälän ohi paljon junalla ja vasta viime aikoina ymmmärtänyt, mitä ihanuuksia siellä myydään! Pitääkin mennä käymään siellä, kunhan olomuoto ei ole enää muumimainen ja kun sitten kuitenkin kaipaan uusia vaatteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tykkään paljon tämän yksinkertaisesta tyylistä, ja kaikkien siellä myytävien tuotteiden rennosta otteesta. Ehkä se on se pellava, ehkä se materiaalin tuntu tai sitten pienet yksityiskohdat, jotka tekee heidän vaatteistaan persoonalliset. :)

      Poista
  11. Hyviä kuvia ja asukin mitä mainion, ei mitään moittimista. Mukavaa ystävänpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa ystävänpäivää näin jälkikäteen myös sinulle! Ja kiitos kauniista sanoistasi! :)

      Poista
  12. Pian pellavatuotteet ovat ihan mun lemppareita tällä hetkellä, joten en yhtään ihmettele, että sinäkin viihdyt niissä:)
    Hyvin onnistui tämä sinun asu-postauksesi. Kivaa katseltavaa ja hauskaa luettavaa.
    Mukavaa ystävänpäivää sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvin ja hyvin. Keksin yhden kuvakulman, käytin vain sitä ;)) Oikein ammattikuvaaja vauhdissa :D Mutta väliäkös tuolla.

      Ihanat tuotteet tosiaan on Pia suunnitellut ja useampia vaatekappaleita löytyykin jo vaatekaapistani :)

      Jälkikäteen oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle Frida <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets