Top Message

www.oblik.fi

JUURI NYT INSPIROIDUN....


...Joulusta ja kaikesta sen mukanaan tuomasta tunnelmasta... Jouluihminen on onnellinen tänään siitä, että marraskuussa on jo lupa haaveilla vuoden parhaasta ajasta. Glögiä on juotu, pipareita on syöty, joitakin joululahjojakin on jo ostettu. Entäs siellä - löytyykö muita haaveilijoita?

Inspiroivaa maanantaita!
Jutta

Kollaasit koottu itse, kollaasin kuvat ja niiden alkuperä täältä.

  1. Tässä postauksessa olikin taas monta hyvää ideaa. Etenkin paketoinnin suhteen. Myös tuo kakku näyttää aika namilta! Pistetäänpä suosikkeihin ;) Just kysyin mieheltä, että oiskos hän varaston suuntaan menossa jos toisi joulukoristelaatikon samalla. Ei ole kuulemma menossa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että sait uusia ideoita! Mietin tuota kakkua itsekin... Vaikken ole mikään leipuri-ihminen, niin tuo näyttää sopivan haasteelliselta puuhalta aatonaaton myöhäisiltaan ;)

      Ai ei ole mies menossa ;) Sun täytynee käydä siellä itse!

      Poista
  2. Ihania ja inspiroivia kuvia! :) Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  3. Minä en ole kovin hysteerinen jouluihminen. Odottaminen on kyllä mukavaa..mutta ehkä enemmän silloin joulukuun puolella tai kun edes ulkona näyttäisi talvisemmalta.

    Oi miten kaunis risutähti, hyvä idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risutähteä mietin myös meille, olisi kuusenlatvassa aika kaunis :)

      Ilma ei kyllä ole kovin otollinen joulunodotusfiilikseen, mutta jostain sitä inspistä silti on alkanut pulputa tänne meillekin jo ;)

      Poista
  4. Sinä inspiroit näillä kuvillasi ainakin minua! Todella kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Kiva kuulla, että sait uutta inspistä itsekin :) Fiilistely on vain niin mahtavaa!

      Poista
  5. Täällä on haaveiltu jo pari kuukautta, mutta kohta se alkaa myös näkyä :D Monta samaa kuvaa on Pinterestistä meidän silmiin osunut :) Entisistä vuosista poiketen olen kyllä todella myöhässä joululahjojen suhteen, eikä edes ideoita vielä ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä kuvia voinut ohittaa pinnaamatta :) Olen itse miettinyt viettäväni aineetonta joulua. Josko tänä vuonna pukinkonttiin ei tulisi ainuttakaan ostettua tavaraa, vaan jotain ihan muuta - elämyksiä, itsetehtyä ja kaikkea mikä jää mieleen :) Katsotaan kuinka pitkälle pääsen tämän haaveeni kanssa... :)

      Poista
  6. Miten kauniita kuvia. Mulla täällä jouluinto pikkuhiljaa pilkistelee, mutta näiden kuvien myötä se rauhallisesti ottaminen taitaa olla mennyttä. Löysin blogisi vasta ja liitynkin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ja hienoa kuulla, että jouluinto saatiin näillä heräteltyä :) Tervetuloa matkallemma mukaan, kivaa kun löysit meille!

      Poista
  7. Oi oi mitä ihania kuvia!! Mä niin odotan keskiviikkoa, koska silloin on vihdoin mullakin joulufiilistelypäivä. Joululehdet jo kaivettu esille ja muutama uusi pitää vielä ostaa. Parhautta!!! Eli todellakin, täällä ilmoittautuu yksi jouluhöpsö!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko tänään ollut nyt joulupäivä siellä Juhlahuuman keskellä? Kuulostaa aika täydelliseltä tavalta viettää päivää :)

      Poista
  8. Ihania kuvia! Itse olen kans Pinterestissä katsellut jouluisia kuvia ja miettinyt tämän vuoden kattausta....siinäpä se, ei vielä enempää. Ensimmäiset piparit leivotaan perinteisesti Isänpäiväksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattaus - jaiks! Sitä en olekaan lainkaan pohtinut. Vielä ehtii :) HYVIN. Jospa tänä vuonna oisi hyvissä ajoin valmistelut kunnossa. Piparinpaisto vielä meilläkin odottelee ensimmäistä kertaansa :)

      Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  9. Kauniita inpsis kuvia. Täällä kyllä yksi niin jouluihminen!!! Ja joulufiilistely täälläkin alkanut jo täydellä tohinalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE! Lisää meitä höpsöttelijöitä! :) Kannattaa siitä nyt ottaa kaikki irti kun kerran vuodessa tämä meille vain suodaan :)

      Poista
  10. Tosi ihania kuvia! Mukava seurata projektiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirka! Ja mukava kuulla että nämä kuvat ihastuttavat myös teitä muitakin! :)

      Poista
  11. Täällä myös yksi joulu ihminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, meitähän on jo vaikka kuinka monta. Mahtavaa! Saadaan fiilistellä ja höpsötellä yhdessä kokonaiset 49 päivää vielä :)

      Poista
  12. Samoilla linjoilla! Me jo vähän etukäteisjoulua vietettiin;) http://www.talosanomat.fi/varaslahto-jouluun/ , ihan parasta! <3

    VastaaPoista
  13. Ihanat inspiraatiokollaasit, samastun kuviin täysin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin kauniita kuvia. Tekisi mieli tulostaa nuo kaikki seinälle tuomaan kaikki ne kauniit ideat meidän kotiimme :) Ja ehkä vähän myös inspiroimaan omia joulupuuhia eteenpäin :)

      Poista
  14. ompahan inspiroivia kuvia!!! iskee joulufiilis väkisin tännekin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä tartunnasta ;) Sitä saa täältä lisää varmasti seuraavien viikkojen aikana vaikka kuinka ja paljon ;)

      Poista
  15. Kauniita kuvia!!! Ihailen, mutten ole jouluihminen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin. Joulu on tänä vuonna ihan parasta. Omassa kodissa, ilman muuttolaatikoita, lapsi tänä vuonna jälleen meillä kotona (viime vuonna isällään - se oli kova paikka!) ja nautinnollista yhdessäoloa loman merkeissä koko perheellä <3

      Poista
  16. Oivoi mikä kollaasi! Nyt taisin minäkin jo hitusen innostua. Kumman myöhässä on jouluintoilu tänä vuonna, yleensä se alkaa jo lokakuussa. TUo kakun suklaakuusi-koristelu täytynee joskus toteuttaa. Vastaavia olen joskus tehnyt kakun päälle, mutta tuohan on oikein nerokas tapa myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Tunnistan itseni tuosta - jouluinto tarttuu usein jo aika aikaisessa vaiheessa. Ja kun se joulu lopulta tulee, olen jo ihan kyllästynyt ;). Mietin myös, että tuota voisi testailla jouluksi. Ehkä kuitenkin jonkinlainen koevedos olisi hyvä suorittaa ettei mene ihan pipariksi aattoyönä tuollainen näpertely :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets