Top Message

www.oblik.fi

Tukasta asiaa // New hair

Tsau hiljaisuuden keskeltä! Siis blogin puolella. Muuten tämä viikko on kyllä ollut hiljaisuudesta kaukana. Eilen tämä mimmi lähti ykskaks yllättäen katsastamaan Cheekin Naantalin kaivohuoneelle. Oli muuten ihan super upea hymykuopat keikka! Torstaina töiden jälkeen rentouduin kampaajalla, ja pitkä blondikausi on nyt virallisesti ohitse (tai ohitse se taisi olla jo viimeksikin, mutta nyt vasta jotain niin mahtavaa ja räväkkää). Joten - olisi ollut jopa vääryys olla lähtemättä ulkoiluttamaan uusia kuparinsävyisiä hiuksia ;)
Kiitos Yazz Hairin upealle Sirkulle - olet kyllä parasta, jota nainen voi kampaajaltaan toivoa! Tää uus tukka on niin magee!!


HYMYÄ!


"HYYYI, OTA JOKU PAREMPI."

"AI SUUKKO? NO TOTTAKAI."
"AI MIKSEI SAA LIIKKUA?"

" SIIS MITÄ? EIKS SAIS PUHUAKAAN SAMALLA? "

Että näin meillä :D.

Ja loppuun on pakko sanoa jotain ihan asiallistakin. Olen yllättynyt kuinka monia uusia lukijoita onkaan viimeisen viikon aikana liittynyt seuraamaan projektiamme niin täällä bloggerissa kuin facebookinkin puolella. Kiitos, ja mahtavaa kun olette meille löytäneet. Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan! Ja ehdotommasti kiitos myös teille jotka ovat mukanamme kulkeneet jo kauemman aikaakin! Aina me ei olla ihan näin hullunkurisia. Joskus meillä on ollut jopa jotain annettavaakin tänne. Ei kuitenkaan näemmä tänään :D.

Toivottavasti vihdytte siis jatkossakin ;) PUSS!

- J -


  1. Ihana, kaunis JuttaEmilia! Ja tässä oli paljon antia: hyvää mieltä roppakaupalla. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! Itsestä alkoi ihan tuntumaan, että ei terve mikä postaus. Mutta tulipahan tehtyä :D Upeeta, jos hyvä mieli välittyi sinnekin :)

      Poista
  2. Makee tukka ja ihan ihana koko hassu nainen <3
    Hymy tuli naamalle tästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sain hymyn huulillesi :) Hassuja täällä tosiaan kyllä välillä ollaan. Tai oikeastaan aika useinkin. :D Mutta se on parasta lääkettä, pitää stressin loitolla kun tanssii, nauraa, laulaa ja hupsuttelee joka päivä ;)

      Poista
  3. Ihana ja hauska sinä meidän JuttaEmiliamme! <3 Uus tukka kyllä virkistää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :). Hauskuus on kiva juttu, oikeastaan ihan parasta elämässä ;)

      Poista
  4. :D Kiva postaus ja uusi lookki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon!! :)) Piristää kummasti kun uskaltaa muuntautua. ;)

      Poista
  5. Kiva uusi tukka! Mukavia projektihetkiä...t.Matkatar toiselta projektilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä itsekin ihan mielettömästi :)) Projekti jatkuu uudella tukallakin, ehkä jopa uudella innollakin samalla? :D

      Poista
    2. Niin ja piti vielä lisätä, että hurjasti tsemppiä sinne teidänkin projektin keskelle :)

      Poista
  6. Kaunis! ja tosi upee tukka :)

    VastaaPoista
  7. Ihana nainen ja upea uusi tukka! Voin tosin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että punainen hiusväri pysyy todella huonosti ja muutaman viikon päästä se näyttää joko ruskealta tai vaaleanpunaiselta, riippuen sävystä :D Mutta mäkin oon punapäänä jaksanut jo melkein kymmenen vuotta, joten kyllä hätä keinot keksii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Huomasin itsekin sen tuossa jo viime kampaajakerran jälkeen - alkoi haalistumaan siinä kahden-kolmen viikon paikkeilla. Mutta vaikutti varmaan paljon kun oli ihan blondi pohja alla. Nyt pitäisi olla helpompaa, kun pohja kertaalleen värjätty tummemmalla. :) Tää oli jotain superainetta, jonka pitäis pysyä hyvillä hoitoaineilla ja hoidolla ylipäänsä. Katsotaan kuinka käy ;) Mutta ei kaikkea voi saada - ja naiset tekee mitä vain hiusten eteen, eiks je? ;)

      Poista
  8. Ihahn pirteä syyslook. Itsekin kaipaisin jotain uutta, pitääkin alkaa sunnitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sellainen tuuliviiri, ettei oo tosikaan. Välillä vaaleeta ja pitkää, sitten lyhyttä ja blondia. Sitten punasta ja puolipitkää. Kaikki tää on vuoden aikana koettu :D Oon miettinyt koskakohan lopetan tän ailahtelun? Tai mitä senkin niin väliä on - jos se kerran piristää niin antaa mennä vaan ;)

      Toivottavasti keksit jotain mukavaa piristystä syksyyn itsellesi :) Peukutan aina uudistuksille :)

      Poista
  9. Nätti Jutta <3

    Jossu

    VastaaPoista
  10. Upea tukka, upealla naisella, kyllä tuota kelpasi käydä ulkoiluttamassa :) Ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Minna! Ja ehottomasti kelpasi. Oli jotenkn niin piristävää muuttua taas välillä :). Muutokset taitaa olla elokuun sana. Mutta minkäs teet - toimii nin hyvin niin tässä kuin muissakin asioissa ;))

      Poista
  11. Upeat hiukset...hyvä kampaaja on aarre...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Olen itse tainnut käydä Sirkulla ööö, ehkä kuusi vuotta. Ja ikinä en ole ollut pettynyt. Onneksi aikanaan sattumoisin sinne löysin. Sitä ennen kävin siellä täällä, ja harvoin olin täysin tyytyväinen. Luottokampaaja tietää mikä sopii, mikä on täysin tuhoontuomittua ja uskaltaa myöskin ehdottaa jotain uutta. Yazz Hair saa kyllä minun kiitokseni. Loistava palvelu ja niin ammattitaitosta!! Ja niin, tää ei oo maksettu mainos! :)

      Poista
  12. Upean väriset hiukset! Piristävä postaus! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Mietin kyllä hetken laitanko tätä lainkaan, mutta mikäs siinä, tänne tuli ja nyt se on siinä. Ei aina tartte olla jotain asiaa ;)

      Poista
  13. Mielettömän upeat hiukset! Hauska postaus, hyvä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun tä on saanut teidät kaikki hyvälle tuulelle :) Ehkä uskallan siis jatkossakin höpötellä asian vierestä silloin tällöin :) Kiitos Marit!

      Poista
  14. Hei ihan mahtavaa nähdä näitä kuvia, tosi hauskoja! Mä olen menossa Cheekin jäähallikeikalle 21.9. Innolla odotan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!! Voi kun itsekin pääsisi vielä sinne :)) On varmast ihan mahtava keikka sielläkin. On se Cheek vaan niin upee (ja ne hymykuopat....). ;)

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Muutos on kyllä omasta mielestänikin onnistunut.

      Poista
  16. Kääk. Nyt sun on pakko vaihtaa toi profiilikuva, kun muutos on niin huikea :)
    Voi kun uskaltaisin itsekin luopua näistä vaaleista haituvista, jotka ei oo ollu luonnonvaaleita enää vuosiin, mutta kun oon just se jokaisen kampaajan painajainen. (Leikataan latvat ja laitetaan sama väri kuin aina ennenkin, kiitos...)
    Sopii mainiosti sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaiks - enkö mä vaihtanutkaan sitä? En mä tiedä minkä mä eilen vaihdoin? :D Tietotekniikan ihmelapsi täällä siis vaan hei!

      Meet kuule sinne vaan ja sanot että jotain superkivaa hiuksille kiitos :D. Mä taas oon varmaan se toinen ääripää kun menee joka kerta eri julkkiskuvan kanssa sinne, että kiitos tällainen sitten mulle joo. Ja aina kun uskallan leikata, niin sitten taas kasvatan vuoden-pari. Sillon vaan pätkitään kans latvoja, eikä tiettykään koskaan saa ottaa paljoa. :D Mutta onneks mulla on ihana kampaaja, ja hän ymmärtää mun ailahtelevaa mieltä (joku ois voinut jo sanoo että hei älä raahaa noita kuvia tänne enää, et tuu ikinä näyttämään Rihannalta, Victoria Bechamilta tai ylipäänsä keltään niistä malleista :D).

      Poista
  17. WAU mikä mimmi! Upean näköinen. <3 <3 <3
    Cheek? OMG, nyt MÄ olen niin kade!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pupu, kiitos!!! :)))) <3

      Ja kyllä - oli niin syötävän hyvännäköinen, eiku. Siis tosi hyvä keikka :D. Tää tuli ihan extemporeee koko juttu, ja joo - ne on aina kivoja tollaset keikkakutsut ;))

      Poista
  18. Voi, oletpa kaunis! Punainen hiusväri sopii sinulle tosi hyvin ja korostaa kyllä persoonaasi erinomaisesti :)

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi!! Ja tuo on kyllä varmasti totta - räiskyvä ja tuuliviiri kun toisinaan olen muutoinkin ;)). Enpä tullut ajatelleeksi itse.

      Kivaa viikkoa sullekin!!

      Poista
  19. No johan on räiskyvä mimmi! Hauska kuvasarja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämä nainen kyllä todellakin on. Räiskyvä ;)

      Poista
  20. :D Hauska postaus ja hymy naamallani katselin kuviasi :D

    Kiva, että on sinullekin nyt kasvot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kuulla että sain sinullekin hymyn huulille!! Ihan huippua :)

      Poista
  21. No ootpas ihanan virkeen ja pirteen näköinen punapää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tähän alkaa jo vähän tottua! Alkuun sitä vain jäi tuijottelemaan itseään aina ohimennessään peilistä :D Ja kiitos, ihana kommentti :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets