Top Message

www.oblik.fi

HOME OFFICE // Miltä näyttää nyt?

Vilauttelin aikaisemmin työpöytäämme, joka pääsi vihdoinkin omalle paikalleen sängyn siirron myötä. Viikonloppuna pöytä sai alleen jalat ja ylleen valaisimen sekä kellon. Miltä siis näyttää juuri nyt?
 Pöydän äärelle on edelleen hakusessa kaksi taikka kolme tuolia. Nyt siihen vain siirrettiin rekvisiitaksi pari tuolia muualta kodista. Ei sillä, tuo ruskeahan sopii siihen mainiosti. Mutta sitten me tarvittaisiin lisätuoleja keittiöön. Josko ehtisi käväsemään ekotorilla tällä viikolla, niin ongelma on varmasti ratkaistu! Tavarat hakevat edelleen kovasti paikkaansa. Ja pöytä huutaa elämää. Luotan kuitenkin siihen, että arki tuo siihen oman särmänsä ajan kanssa ;)
 Ikean peltiset kukkapurkit tekisi muuten mieli sprayata jollain. Ehkä mustalla?
Vanha esiteteline on peruja duunipaikan muuton jäljiltä. Roskiskuormasta pelastettu 
kaunokainen pitää nyt lehdille ja kirjoille kotia. Kätevä kuin mikä näin kotioloissakin!

Sellasta siis. Seuraavaksi tarve olisi hankkia uusi kone tuohon pöydälle. Listan kärkeä pitää tällä hetkellä iMac. Onko teillä kokemuksia kyseisestä koneesta? En ole keksinyt muuta miinusta kuin se hinta. Ja pakko on myöntää, että valintakriteereissä keikkuu melko korkealla ulkonäkö. Nainen ja tietotekniikka :D 

Onneks meillä asuu myös mies. Toiselta nimeltään Järki. ;)

- J -


  1. Lehtiteline on ihana ja piirroskuva teistä ihan huippu!

    Jossu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu :)

      Piirroskuva ruttaantui matkalaukussa kun sitä Malagasta kotiin kannettiin. Tuossa se nyt yrittää suoristua ja vielä mietin millaiset kehykset sille päälle saataisiin. Olkoot tuossa niin kauan kunnes keksin :)

      Poista
  2. Oikein kivalta näyttää! :)

    Ja tuo Ikean seinävalaisin on ihan loistava!! Hankittiin sellainen mökille parvelle lasten lukuvaloksi, kun menee niin pieneen tilaan, mutta toisaalta taas on niin ulottuva.

    Mac on mullakin hankintalistalla. Suht tuore iphone (eli eka hankintani omppulaatua) ei ole tehnyt kuin parit tepposet, joten edelleen sillä kannalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tuota PS -valaisinta himoinnut jo jonkin aikaa, ja mietin sitä myös keittiöön. Jotenkin vain sitä kolahdusta ei aiemmin tullut paikan suhteen. Nyt tuli ja tuossa se on just eikä melkeen hyvä :). Erittäin tehokas valo siinä muuten on, ihan yllätyin miten paljon se ympärilleen valoa antaakaan.

      Meillä perheessä kaksi iphonea, ja sillä sitä Macciakin nyt haaveillaan. En oikein tiedä raaskisiko... :D

      Poista
  3. iMac ollut meillä vähän reilu vuoden ja tykätty on (hintansa arvoinen). Ainut mikä puuttuu on näppiksestä delete(ja senkin saa jos ostaa lisäosana):)Täällä havitellaan jo koneesta uudempaa versiota..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia siitä!! Ai siis että mitä - puuttuu delete?? En ois tullut ees ajatelleeksi, enkä oo jotenkin osannut ees sillä silmällä katsoa/etsiä sitä. Kertoo jotain siitä, miten asiantuntija tässä olen :D

      Paljon jakaa mielipiteitä sinne ja tänne, ehkä eniten se käyttöjärjestelmä. Muuten kuuleman mukaan kone kuitenkin itsessään on pelittänyt hyvin.

      Kiitos Elina kun kommentoit! :)

      Poista
    2. Ei tästä delete puutu, kursorin edestä saa pyyhittyä merkin painamalla backspacea Fn-nappi pohjassa. Suosittelen pistämään suoraan rahat kiinni 27" malliin, näyttö on huikea ja työpöydällä reilusti tilaa!

      Poista
  4. Raikkaan näköinen home office! Ja lehtiteline sopii tuohon hyvin, kiva kun pelastit sen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Mietin aluksi teenkö vielä tässä kohtaa tätä postausta, kun koko paletti on vielä melko tyhjä. Mutta ei se valmiiksi hetkessä tule ja jos aina sitä valmista odottelen, niin ei mulla ois tänne mitään kerrottavaa juuri koskaan :D

      Eiköhän se siitä elävöidy vielä ajan kanssa, kun nyt viimein kuntoon pääpiirteissään saatiin :)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, ja esiteteline on vallan kivasti kotiutunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu! Mä kanssa tykästyin tuohon lehtitelineeseen ihan superpaljon. Ja kivasti rikkoo taas rajoja. Tykkään siitä kun esineet tai tavarat löytävät uuden paikan. Sellaisen, johon sitä alunalkaen ei välttämättä osattu edes käyttöön ajateltavan :)

      Poista
  6. Silmäni kiintyi erityisesti tuohon lehtitelineeseen :) Juuri IMac tilattu Murulle, kohta tiedetään onko hintansa väärtti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana :)) Kerro sitten hei heti kun kokemuksia, että miltä tuntuu käyttää :)

      Poista
  7. Mä alan toistamaan itseäni näissä kommenteissa, mutta ihan mielettömän hieno office teillä :) Ja toi esiteteline, rakkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Ei se mittään haittaa. Toista vain niin kauan kuin hyvälle tuntuu ;)) Toivottavasti tästä rakentuu vielä aavistuksen elävämpi ajan kanssa ;)

      Poista
  8. Hyvältä näyttää, tietysti, kun kyseessä on teidän koti! :) iMac on varmasti mainio kone, en ole hirmuisesti perehtynyt, mutta kehuja kuullut. Opinnoissa aikanaan käytimme macia välillä ja olen yrittänyt meillekin sellaista hinkua, mutta juuri tämä "järki" ei taas yhtään ymmärrä niiden päälle...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten jotenkin se järki aina ekana kysyykin hintaa? :D En kanssa ymmärrä lainkaan. Ilmeisesti kuvankäsittelyssä ja grafiikassa muutoinkin aika omaa luokkaansa tuo mac. Mutta nää on myyntimiesten (ja tasapuolisuuden nimissä myös naisten) kertomia juttuja. Joten omaa kokemusta ei tosiaan koneesta ole.. Vielä? ;)

      Poista
  9. Hienolta näyttää. Ja ehdottomasti suosittelen Macia! Hinta on tosiaan ainut miinus, muuta en keksi. Meille ei muuta tulekaan, sanoo mies ja esteetikko vaimo komppaa. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kyllä yhdistyy ihan mielettömän kaunis ulkonäkö (noin niinkuin tietokoneeksi) ja käytännöllisyys. Josko sitä uskaltaisi kokeilla. Tai ensin säästää vähän lisää ja sitten kokeilla. ;)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina :) Tämä tyydyttää juuri nyt myös meitä. Ei muistanutkaan miten paljon tilaa meillä olkkarissa onkaan ilman sänkyä :D

      Poista
  11. Kylläpä on kaunista!

    Suosittelen iMacia lämpimästi! Meillä siirryttiin siihen neljä vuotta sitten ja se on ollut hintansa arvoinen! Niin vaivattoman oloinen hitaan ja kenkkuilevan PC:n jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Nyt se kyllä saa sen verran kehuja (kone), ettei enää tiiä millä tästä himosta pääsee pois ;)

      Ja kiitos. Onneksi työpistekin saa nykyään olla esillä, ja esteettinenkin kaiken käytännöllisyyden lisäksi :)

      Poista
  12. Todella kaunis työpiste, tykkään!

    VastaaPoista
  13. Ihan huikean kaunis työpiste! Ruskea tuoli, matkalaukut ja esiteteline tietenkin!
    Niin taidolla toteutettu kokonaisuus, että heti sain ideoita : )
    Mistä muuten olet hankkinut tuon oikealla olevan mustan klipsimuistitelineen?
    Minäkin siitä iMacista haaveilen...puhelin ja ipad jo on, joten olisi sellainen
    luonnollinen jatkumo. Mutta hinta tosiaan pakottaa vähän miettimään, varsinkin
    kun tämä nykyinen konekin toimii ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos :) On hienoa, että näistä saa muutkin ideoita itselleen. Se on koko bloggauksen paras anti!!

      Musta klipsiteline löytyi IKEAsta. Niitä oli tosiaan mustia ja sitten pienempiä ruskean pahvin värisiä. Hintaa muistaakseni alle kymppi isommasta ja alle vitonen pienemmästä. Eli siis Ikean Paperiosastolta niitä löytyy :)

      Meilläkin kone tosiaan edelleen pelittää, mutta tulen tarvitsemaan konetta syksyn aikana vähän enemmän kuin nykyisin, ja alkaahan tää kröhöm kuusi vuotta vanha masiina jo vähän olemaan turhan takkuinen. Lisäksi näytön koko ei riitä tuleviin tarpeisiin... Ensin pitänee kuitenkin pikkaisen vielä makustella tänhintaista hankintaa ettei tuu ostomorkkis heti alkuunsa :D

      Poista
  14. Näyttää ihanalta!
    Meiltä löytyy sekä iMac että MacBook Pro, töissä käytössä Winkkakone ja enpä kyllä kotiin enää haluais. En kestä sitä jatkuvaa päivittelyä ja hitautta ja monimutkaisia asennuksia. Hinta on kova, mutta niin on edutkin hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, lisäpisteitä iMac:lle. Eipä taida paljon huonoa sanottavaa tosta koneesta löytyä... Tuo pöytäkone ei sinänsä ehkä ole niin pahan hintanen, kuin esim MacBook Pro, mutta tokihan jonkun ihan muun koneen saisi puolet halvemmalla. Mietin myös nykytekniikkaa ja sitä kuinka nopeasti masiina tulee tiensä päähän vanhuuttaan. Pitääkö taas parin vuoden päästä olla ostamassa uutta. Ei toivottavasti :D

      Kiitos Sonja kun kommentoit!! On mukava kuulla puolueettomalta taholta näitä kokemuksia (puolueeton = ei liikkeen myyjä :D).

      Poista
  15. Mac on paras, niin ulkonäöllisesti kuin käytettävyydeltään!! :) Aivan ihana tuo työpöytä!! Kaunis thonet tuolikin siellä.. aiai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! :)

      Ulkonäkö muuten on noussut ihan arvaamattoman suureksi valintakriteeriksi tässä koneen-osto-projektissa. Alkuun en ajatellut sitä niin, mutta huomaan alitajuntaisesti tuijottavani ensin sitä esteettisyyttä, jonka jälkeen vasta ominaisuuksia. Kunnon ostaja siis liikkeellä, oikein asiantuntija suorastaan :D :D

      Ja mukava kuulla, että sullakin on tästä hyviä kokemuksia :)

      Poista
  16. Taas kerran JuttaEmilia KAUNISTA! Ja ps: tollaiselle pirtsakalle tyttelille toi punaiset hiukset on niinkun piste I:n päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti :)) Kiitos!!

      Tää pirtee uus lookki alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan ihan omalta, vaikka alkuun pelkäsinkin etten ikinä totu tähän peilikuvaan. Toisin kävi. Aina siis kannattaa kokeilla ;)

      Poista
  17. Tuollainen lehtiteline on muuten nätti myös kotona, enpä ole tullut tuollaista edes ajatelleeksi :)
    Hauska tuo teistä tehty piirroskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä niin tyytyväinen kun tajusin miten hyvin se sopii myös kotiin. Ja ei kyllä itsellenikään muuten, mutta kun raukkaparka oli roskiskuormaan menossa, niin pakkohan se oli pelastaa ;)

      Tuo pirros on ollut meillä kaapissa nyt puoli vuotta, koska jotenkin sopivaa paikkaa sille ei ole löytynyt. Se muistuttaa menneestä matkasta ja antaa haaveilla tulevasta :)

      Poista
  18. Hieno piirustus! :D ja miusta nuo kukkapurkit on tosi kivat nuinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Mä tykkään erityisest tuosta minulle niin suureksi piirretystä rintavarustuksesta. :D Miten niin epätodellinen piirros? ;)

      Ja purkit on kyllä noineskin tosi kivat. Jotenkin taas haluaisi kaikki maalata jollain :D Ehkä pitää hiukan himmailla taas hetken tätä tuulenpuuskaa...

      Poista
    2. Seppälässä oli kuulemma joku aika sit myynnissä jotkut pushpushpushapirintsikat. ...En kerenny tähän lähimpään seppälään hakkee omaa kokoa! Dääm! :D

      Poista
  19. Aivan mieletön työpiste. Kyllä tuossa sopii töitä tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin. Oikeastaan mun mielestä joku voisi maksaa jo palkkaa siitä, että edes tän tein ja suunnittelin ;) Tai ihan vain sen katselemisesta :D

      Poista

 

Newsletter

Widgets